The Beatles-Szeretitek?
Szeretitek? Igen, nem? Miért? Ha igen, kedvenc szám,emlék ami hozzájuk köt?:)
22/F
Épp ez a hiozzáállás zavar. Ők ugyanazt csinálták, mint minden felkapott együttes, fogtak egy olyan hangzást, ami már iksz éve létezett, és kicsit populárisabbá tették, így többen megismerték őket, és mindenki hozzájuk kötötte az adott műfajt. Ettől füeggetlenül amúgy tökre nincs bajom a zenéjükkel, még tán hallgatnám is, de ez komolyan nagyon tud engem idegesíteni.
Az eladásokkal meg nem tudom mit kell jönni. Egyrészt alátámasztja, amit írtam, másrészt meg ha ez neked mérvadó, és elfogadható érvnek véled, akkor nyilván szereted JUstin Bieber-t is, hiszen ha jól tudom most az ő egyik videója a legnézettebb a neten.
Igen, gondoltam, hogy így reagálsz majd. És ígyn yilván rájössz arra is, hogy az érved teljesen hibás.
szeretem,elsődlegesen Lennon miatt, aki egy befolyásolható zseni volt, de attól még zseni.
a kedvenc dal a Come Together, és még egy pár, főleg a zörejesebb, elszállósabbak.
Én személy szerint utálom a Come Together-t, életem első koncertjén annál a számnál téptem el egy húrt :D
Egyébként pedig nincs annál jobb, mint másnaposan Beatles-t hallgatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!