Guillotine Rap technika?
Figyelt kérdés
Valaki esetleg tudja a technikajat?? Miert lett ez guillotine?? Egyszoval minden erdekelne rola.
Meg az is,hogy lehetne elsalyatitani.
2011. febr. 8. 14:03
1/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez egy létező kifejezés, tekintve, hogy az egész világhálón egyetlen egy oldal említi. És ott sincs róla semmi infó, csak hogy valami gyerek jó ebben.
2/17 A kérdező kommentje:
Funktasztikus nyomatja ezt a technikat
2011. febr. 8. 15:18
3/17 anonim válasza:
Igen, vele kapcoslatban láttam. És egyedül ott említik úgy, mint technika. Mindenhol máshol csak max számcímként szerepel.
5/17 A kérdező kommentje:
a kerdes??
nem poenbol tettem fel...
2011. febr. 8. 20:59
6/17 anonim válasza:
nem, a guillotine rap technika a funktastik szövegében :D
7/17 A kérdező kommentje:
az lehet.
funktasztikus szovegel is hallottam, meg le volt irja meg par leirasba is.Azert tettem fel a kerdest.Gondoltam tenyleg van es megakartam tudni, hogy milyen.
2011. febr. 8. 21:43
8/17 A kérdező kommentje:
bocs a sok irashibaert, kicsit faradt voltam mar.....
2011. febr. 9. 19:26
9/17 Gress válasza:
szerintem ez arra utal hogy gyorsan rappel
10/17 Dckeh válasza:
:)A technika lényege h minden mondatot úgy ír meg h leragozza ezért tudja / tud olyan gyorsan rappelni :) A lényeg annyi h a mellet h jó a szövege / szöveged végigragozod h h jön ki jól :) ennyi az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!