Ritmusos gitarosok vagy technika ezerrel gitarosok?
ritmusos:pl Slahs,Kurt Cobain
technikas:pl Steve vai
mindkettő. egyszer ez, egyszer az. Slash szolói nagyon jók, és bár nem "gyorsak" nagyon szép dallamuk van, és igenis technikásak a slash solók is, vissza tudod dúdolni a dallamát, "emészthető",
a "technikás" steve vai, malmsteen, satriani és a többiek kbszott technikásak, és olyanokat játszanak hogy csak figyelek a többi zenész társammal.. és itt van a hangsúly zenésztársammal.. laikusok számára "érthetetlen".. ők olyan zenét játszanak amiben igazából nem is a dallamon ámulunk el, hanem magán a technikán. viszont ezt csak azok értik, azok tudják becsülni akik maguk is játszanak hangszeren. emészthetőbb, és épp ezért populárisabb mindig is a könnyen visszadúdolható, dallamos szólisták lesznek nem pedig a tekerős technikás gitárosok.
Viszont én szeretem mind2 verziót:) Az egyiket azért mert a dallama nagyon jó, a másikba meg azt hogy na ő már valamit ért a gitározáshoz (nem mintha Slashék nem értenének..:) )
En a dallamosat szeretem (nem mintha nem szeretnem stevet)
csak sztem a dallamot nehezebb kitalalni mert a technikat konnyabb betanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!