Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ritmusos gitarosok vagy...

Ritmusos gitarosok vagy technika ezerrel gitarosok?

Figyelt kérdés

ritmusos:pl Slahs,Kurt Cobain

technikas:pl Steve vai

2011. márc. 16. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
a technikásat választanám:D
2011. márc. 16. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem azok a technikás gitárosok, akik "csapatjátékosok" is.
2011. márc. 16. 20:13
 3/5 bumbi02 ***** válasza:

mindkettő. egyszer ez, egyszer az. Slash szolói nagyon jók, és bár nem "gyorsak" nagyon szép dallamuk van, és igenis technikásak a slash solók is, vissza tudod dúdolni a dallamát, "emészthető",

a "technikás" steve vai, malmsteen, satriani és a többiek kbszott technikásak, és olyanokat játszanak hogy csak figyelek a többi zenész társammal.. és itt van a hangsúly zenésztársammal.. laikusok számára "érthetetlen".. ők olyan zenét játszanak amiben igazából nem is a dallamon ámulunk el, hanem magán a technikán. viszont ezt csak azok értik, azok tudják becsülni akik maguk is játszanak hangszeren. emészthetőbb, és épp ezért populárisabb mindig is a könnyen visszadúdolható, dallamos szólisták lesznek nem pedig a tekerős technikás gitárosok.

Viszont én szeretem mind2 verziót:) Az egyiket azért mert a dallama nagyon jó, a másikba meg azt hogy na ő már valamit ért a gitározáshoz (nem mintha Slashék nem értenének..:) )

2011. márc. 16. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
bumbi02, tökéletesen megfogalmaztad. Én is így gondolom.
2011. márc. 17. 09:27
 5/5 A kérdező kommentje:

En a dallamosat szeretem (nem mintha nem szeretnem stevet)

csak sztem a dallamot nehezebb kitalalni mert a technikat konnyabb betanulni.

2011. márc. 17. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!