Kezdésnek jó lenne? (gitározás)
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni gitározni, még kezdő vagyok de már régóta érdekelnek a gitárok. Otthoni szórakozásra szeretném, szóval semmi ilyen hogy koncert vagy hasonló :D és nem túl drágán.
Erre gondoltam:
És még azt szeretném kérdezni hogy ez a gitár szépen szól? Ezeket a zenéket játszanám rajta : AC/DC , Metallica, Marilyn Manson, és még hasonlók.
2011. febr. 5. 15:27
1/6 anonim válasza:
Single coil hangszedővel nem nagyon fogsz metált játszani. Ahhoz duplatekercses (humbucker) hangszedő szükséges.
2/6 A kérdező kommentje:
és ahhoz tudnál linkelni egy olcsóbb gitárt? muzikerről ha lehet
2011. febr. 5. 15:43
3/6 anonim válasza:
Remélem még nem túl drága. Teljesen jó az általad kedvelt zenékhez, és a Cortnak már az egészen alsókategóriás gitárjai is tökéletesen megbízhatók.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi hát igazából 200euró lenne a keret.. akkor valami olcsóbb erősítőt, AMI JÓ és nem zavarja ki a panelből a szomszédokat:D tudnál mondani? szintén muzikerről ha kérhetem :) kösziszépen
2011. febr. 5. 15:50
5/6 anonim válasza:
Szerintem gyűjtened kéne hozzá akkor még 20 eurót, mert ez így nagyon nem fog kijönni.
6/6 A kérdező kommentje:
rendben akkor spórolok és akk ez a cort és az erősitö amit linkeltem. jah és jack dugót meg pengetőt ?:D tudsz nekem ajánlani ? (linkelni)
2011. febr. 5. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!