Az nem ciki ha valaki régi zenét halgat?
Pl:Sting,beatles,Queen,...
(bár stingnek vanak ujabb számai is)
Azokat még lehet zenének nevezni? Ez tipikusan az az eset, amikor valaki ismeri a régi dovatos előadókat, meg az új divatos előadókat, de a régi jobban tetszik neki. Ezen felűl meg semmi értelme.
Régen is utáltam a popzenét (Beatles, Queen... Sting-et mondjuk pont nem), és ma is. Alapvetően progresszív zene párti vagyok (tehát minden műfajú zenét képes vagyok szeretni, ha az adott előadó megelőzi a korát), de ez nem jelenti azt, hogy régi zenéekt mondjuk nem szeretek. Ami régen előramutató volt, az ugyanúgy jöhet.
De amúgy nem látom sok értelmét ennek a kérdésnek. Ezekből nekem mindig az jön csak le, hogy az illető fitotgtatni akarja a zenei ízlését. Ami általában nem is sokkal kifinomultabb, mint azoknak, akik ellen burkoltan beszél.
A harmadik valaszolo tokeletesen megfogalmazta a velemenyemet, ezt koszonom neki.
Kicsit meg reszleteznem a popzene jelenseget, mert talan nem erti mindenki, hogy mi a problema a Beatles-szel mondjuk.
A popzene mindig egy olyan mufajbol alakul ki, ami mar jopar eve benne van a koztudatban, de kell egy konkret banda, akit elkezdhet sztarolni a media, ugymond eloszor arusitja ki az addig undetground hangzast a tomegeknek. A Beatles elott is rengetegen jatszottak hasonlo zenet (sokan meg "durvabban" is), megis mindenki azt magyarazza, hogy milyen korszakalkoto is volt az. Pedig amugy az akkori kinalatban teljesen tucat.
Ugyanez a helyzet a mai popeloadokkal is. Es en ezert ugyanolyan fenyben is latom oket.
NEM LEHETNE NORMÁLIS,VÁLASZOKAT KÉRNI!!!!
AMUGY IS KIT ÉRDEKEL A HELYESIRÁS??????
HA MEG SZERINTED NINCS ÉRTELME MIÉRT IRSZ RÁ???
GYÖKÉR!!!!
HIHETETLEN MIEN SOK GYÖKÉR VAN!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!