Hallgat valaki közületek Flying Lotust?
Figyelt kérdés
eléggé underground,szal nem hiszem.2011. jan. 20. 16:18
1/7 anonim válasza:
Ololol. Last.fm-en 250 ezer hallgatója van. Az minden, csak nem underground. (Underground szerintem ott kezdődik, hogy last.fm-en mondjuk úgy négyezer alatti hallgatója van.) Valójában nekem épp ez is vele a problémám. Túl mainstream, populár, könnyen emészthető.
2/7 A kérdező kommentje:
Vegyük m.o-t itt senki nem ismeri,max az aki a szubkultúrában mozog.És a zenéjét mindennek nevezném,csak könnyen emészthetőnek nem. ui.a Cosmogramma úgy zseniális ahogy van.
2011. jan. 20. 18:35
3/7 anonim válasza:
Akkor ez nyilván relatív. Nekem már nagyon könnyű. És továbbra is azt mondom, hogy eléggé ismert. Itt sopronban a legnépszerűbb szórakozóhelyeken szokták nyomatni a számait.
Abban egyetértek, hogy jó zene ez, de csak amolyan szórakoztató jelleggel. Én nehezebb cuccokat kedvelek, no.
4/7 A kérdező kommentje:
na akkor ajánlj nekem vmi nehezebb cuccot:D
2011. jan. 20. 21:13
5/7 A kérdező kommentje:
amúgy Elaquentet vágod?Elég durvák a bítjei.
2011. jan. 20. 21:14
7/7 A kérdező kommentje:
dope
2011. jan. 21. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!