Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Adam Lambert zenéje glam rock?

Adam Lambert zenéje glam rock?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallottam, hogy Adam Lambert popot játszik, de szerintem a zenéje "keményebb".
2011. jan. 20. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem köze sincs a glam rock-hoz, nekem sima pop.
2011. jan. 20. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
én nem ismerem ezt az előadót, belenéztem pár számába a youtubeon, de ez szerintem nem glam rock, legalábbis nekem nem. glam rockon én a New York Dollst, David Bowiet értem.
2011. jan. 20. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:

A pop viszont nem egy műfaj, hanem egy adott műfajon belűl a zene jellege. Érthetőbben: egy metálszám is lehet pop- VAGY komolyzene. És a pop azt jelenti, hogy valami könnyen emészthető, célja a szórakoztatás, nem pedig az önkifejezés és a zenei progresszió.

Szóval igazából mindkettő stimmel, ez ilyen alapokból összerakott poprock. Igazából más műfaji jelzőt nem is lehet hozzátenni, mert tényleg elég jellemtelen (mostn me becsmérlem, csak ténymegállapítok, mielőtt még félreértés történne :3). A glamet is inkább csak vizualitásban közelíti meg.

2011. jan. 20. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
gay rock.
2011. jan. 20. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Adam stílusa a glamrock,ez az irányzat ihlette,külsőségekben követi ez szerintem egyértelmű. Ugyanakkor a zenéje nem teljes egészében glamrock. Igazából ő maga sem definiálta hogy mi az album stílusa pontosan. Azt mondta, elektro-pop,a glamrock életérzéssel stb. Szerintem a glamrock-része inkább néhány dal szövegében jön ki,hangzásban inkább pop. De van egy-két száma ami keményebb persze,van ami nagyon lágy.ÉS a turnén is játszott néhány igazán durva rock számot.

DE én épp ezt szeretem Adamben: hogy sokoldalú. Nem lehet pontosan meghatározni,sem a stílusát,sem a zenéjét. Nem lehet beskatulyázni,hiszen Adam bármit el tud énekelni,hiszen olyan hangi adottságai vannak ,amit sok "énekes" megirigyelhetne. Összességében újjáélesztette a glamrock-ot ,még ha a populáris irányba viszi is el a dolgot,hiszen a mai fiatal énekesek között nincs még egy ilyen stílusú és hangú előadó.

2011. jan. 20. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!