Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik gitárt...

Apollo93 kérdése:

Szerintetek melyik gitárt válasszam? És miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. jan. 15. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Helóbeló!

Szerintem a másodikat. Én a dizájn, a nyak és a tremoló miatt venném azt.

2011. jan. 15. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is a másodikat ajánlanám hasonló szempontok miatt.
2011. jan. 15. 22:13
 3/5 Daweee000 ***** válasza:

35-ért "floyd-rose"-nak csúfolt cuccot? meg ne vedd, ha jót akarsz magadnak... fogadok nem bírja megtartani a hangolást egy percig, arról nem is beszélve ha a "tremoló"hoz nyúlnál... Ennyi pénzért kizárólag fix húrlábast vagy stratót... Felhívnám a figyelmet a hangszerdiszkonton szereplő hozzászólásra...

Erről a Jack and Danny Brothers-ről nem hallottam még, ez sem jelent jót semmiképp, nem bíznék meg benne. Ennyi pénzért egy Squier vagy olcsóbb Cort ami még úgy használható. Hidd el, nem akarsz te sem rossz gitárt, mert az csak elveszi a kedved az egésztől, hogy folyamatosan hangolni kell, mert egy perc után már szét van csúszva az egész, a magasan álló húrok miatt kényelmetlen játszani rajta, és még sorolhatnám. Hangszerből csak minőséget, mert könnyen megbosszulja magát...

2011. jan. 15. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért én inkább egy Cort X1et vennék. A Jack and Danny cucc nagyon noname márka, tehát valószínűleg nem a legzseniálisabb, a Soundsationről pedig én csak rosszat hallottam. 35-ért az a valami nem lehet floyd rose...
2011. jan. 16. 12:01
 5/5 bumbi02 ***** válasza:
egyetértek a többiekkel... ennyi pénzér jobban jársz egy Cort-tal vagy egy Squierrel.. eléggé noname márkák ezek, nem hiszem hogy a legjobbak, még nem is hallottam ilyen márkákról...
2011. jan. 16. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!