Szerintetek melyik gitárt válasszam? És miért?
Helóbeló!
Szerintem a másodikat. Én a dizájn, a nyak és a tremoló miatt venném azt.
35-ért "floyd-rose"-nak csúfolt cuccot? meg ne vedd, ha jót akarsz magadnak... fogadok nem bírja megtartani a hangolást egy percig, arról nem is beszélve ha a "tremoló"hoz nyúlnál... Ennyi pénzért kizárólag fix húrlábast vagy stratót... Felhívnám a figyelmet a hangszerdiszkonton szereplő hozzászólásra...
Erről a Jack and Danny Brothers-ről nem hallottam még, ez sem jelent jót semmiképp, nem bíznék meg benne. Ennyi pénzért egy Squier vagy olcsóbb Cort ami még úgy használható. Hidd el, nem akarsz te sem rossz gitárt, mert az csak elveszi a kedved az egésztől, hogy folyamatosan hangolni kell, mert egy perc után már szét van csúszva az egész, a magasan álló húrok miatt kényelmetlen játszani rajta, és még sorolhatnám. Hangszerből csak minőséget, mert könnyen megbosszulja magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!