Miért van az, h már a románoknak is van nemzetközi "sztárja", nem is egy, nekünk meg konkrétan. Egy se?
De miért áll a egy román mögött tőkeerős támogató egy magyar mögött meg nem? Én a románokat az albánokkal tartom egy szinten, a papucsállatka felett egy kicsivel. Hát tehéhen járnak fel és alá, az Istenért. Persze, nem az erdélyi magyarokra gondolok.
Nem ismerem a Subscribeot, de hát ez az, h kevesen ismerik, ezeket a pi.ákat meg millióan, és éppen ezért kérdeztem így, h nemzetközileg ismert.
Ja, Gábor Zsazsa, meg Béla bácsi, meg a Puskás mi? A magyarok 50 éve nem tudtak adni egy nyomorult előadót a nagyközönségnek, és még mindig ezekkel a régi nagyokkal jövünk. Ki az a Speak?
És olyan rohadtul bosszant, h a magyar egy rendkívül okos, és tehetséges nép, gondoljunk csak a rengeteg feltalálóra, C vitamin, golyós toll, a számítástechnika alapja, gyufa stb, mégse tudja a kutya sem, főleg Amerikában h Mo. egyáltalán Európában van e?
Múltkor néztem Katy Perry klipjét amit itt forgattak és láttam kommentben h London is beautfil city, azt hittem felrobbanok.
Amig ilyen Sp,fluor meg ilyen gyökerek énekelnek addig nekünk nem is lehet sztárunk.Talán az Irie mafia ami ismert lehet külföldön de szerintem az se.
És amig a fiatalok ilyen nyomikat halgatnak mint Tiesto és david guetta(valjuk be hogy semmit se tudnak a zenéről,a zene szégyenei!)
Hát, szintén nem ilyen stílust mondok, de ha keményebb zenéket nézünk, vannak nekünk is hírességeink. A Tormentor pl. nagy klasszikusnak számít black-thrash metal terén, de a Thy Catafalque is egész ismert, a Dalriadáról nem is beszélve.
Ezek szerint, mi inkább ehhez értünk (és gondolom ez nem csak metálzene terén van így), és tudod mit? Inkább legyen igényes zenénk amit ugyan csak egy réteg ismer, de az elismeri és a legnagyobb tiszteletben tartja, mint hasonló tucatzenénk ami már ott jön ki az emberből, ahol jönnie kell.:)
Hát, mondjuk azért mert jobb zenét csinálnak? erre nem gondoltál?
Én egyébként nem akarok veled vitatkozni, megvan a véleményed, oké, de arról meg nekem van meg szóval igen, kezdjük ott h mi az hogy tehénen járnak?! :DD ez most irigységből, rasszizmusból vagy magyarkodásból fakad? és mi az hogy az albánokkal egy szintre? Őszintén, hány albánt ismersz hogy így tudsz ítélkezni?
"természetesen nem az erdélyi magyarokra gondolok"
Megbocsáss, ha egy ország a te általad említett "tehénen járás" életszínvonalán van, akkor nem a nemzetiség fogja az embert levenni a tehénről:DD
azon meg miért akadsz ki, hogy valaki szerint London szép? személyes vélemény, lépj túl rajta.
A románokról meg le lehet akadni. Magyar életszínvonallal ne szóld le a románokét:DD az eltérés kb nulla ugyanis
Nem tudom megsértődsz e a véleményeden vagy a szívedre veszed-e (gondolom igen) de nem ez volt a szándékom, csak leírtam mit gondolok.:)) igyekeztem kulturáltan fogalmazni, remélem sikerült:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!