Gitárosok és egyéb zenekedvelők! Mi a véleményetek a lenti gitárokról?
Jó, egy multival lehet modellezni sok mindent, de akkor sem lesz pont olyan, már a feeling miatt sem, de a stílus az megint más dolog. Nekem Les Paulom van, nagy, nehéz, felsőbb régiókban nem a legkényelmesebb, viszont gyönyörű, gyönyörűen szól, és stílusban ő áll hozzám a legközelebb.
Vehettem volna PRS copy cortot, abban több lehetőség van, vékonyabb, kényelmesebb nyak, felezhető pickupok, egyéb nyalánkságok, viszont mikor kézbe vettem, nem ájultam el a hangjától, nem éreztem azt a birtoklási vágyat amit ellenben az LP-nél igen, nem érdekeltek a kisebb kényelmetlenségek, a hangjától pedig a mai napig besz@rok :D
Szóval ezt kell eldöntened, érezned, hogy mit akarsz, hogy mi illik hozzád leginkább, viszont ebben az árkategóriában mindenképp fix húrlábast vegyél, normális tremoló csak a többszörös árú gitárokba kerül, az olcsókkal csak a szopás van: hangolódik, nem áll vissza, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!