Mi a különbség Takács Nikolas és Vastag Csaba között?
Szerintem az, hogy Nikolas TISZTÁN és nem mellesleg gyönyörűen énekel, Csaba viszont nem tud TISZTÁN énekelni csak "jó pasi".
Ezzel most itt nem a Vastag Csaba rajongókat akarom megbántani,azért is ide írtam.
Ének szakon végeztem és szerintem az összes eddigi tehetségkutató énekesei közül Nikolas tud a legtisztábban énekelni.
Az utolsó egy idióta.
Nem bevándorló, hanem határon túli MAGYAR. Fogd már fel a különbséget. Tudod hány embert szakítottak el tőlünk trianon után? Ezek az emberek a leszármazottjaik, ide tartoznak, ha területileg nem is, de lélekben igen.
Takács Nikolast nem tartom unalmasnak, sokkal jobban leköt, mint Vastag Csaba, akinek néha olyan fals hangjai vannak, hogy bántják a fülem. Nikolas tisztán és szépen énekel, előbb venném meg az ő CDjét, mint Csabáét.
"Mi a különbség Takács Nikolas és Vastag Csaba között?"
Az, hogy egyik rosszabb, mint a másik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!