Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a különbség Takács Nikolas...

Mi a különbség Takács Nikolas és Vastag Csaba között?

Figyelt kérdés

Szerintem az, hogy Nikolas TISZTÁN és nem mellesleg gyönyörűen énekel, Csaba viszont nem tud TISZTÁN énekelni csak "jó pasi".

Ezzel most itt nem a Vastag Csaba rajongókat akarom megbántani,azért is ide írtam.

Ének szakon végeztem és szerintem az összes eddigi tehetségkutató énekesei közül Nikolas tud a legtisztábban énekelni.

2011. jan. 10. 12:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az utolsó egy idióta.

Nem bevándorló, hanem határon túli MAGYAR. Fogd már fel a különbséget. Tudod hány embert szakítottak el tőlünk trianon után? Ezek az emberek a leszármazottjaik, ide tartoznak, ha területileg nem is, de lélekben igen.

Takács Nikolast nem tartom unalmasnak, sokkal jobban leköt, mint Vastag Csaba, akinek néha olyan fals hangjai vannak, hogy bántják a fülem. Nikolas tisztán és szépen énekel, előbb venném meg az ő CDjét, mint Csabáét.

2011. jan. 13. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:

"Mi a különbség Takács Nikolas és Vastag Csaba között?"

Az, hogy egyik rosszabb, mint a másik. :)

2011. jan. 13. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Az hogy Nikolas tud énekelni, a vastag majom meg nem!
2011. nov. 4. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!