Mi a különbség Takács Nikolas és Vastag Csaba között?
Szerintem az, hogy Nikolas TISZTÁN és nem mellesleg gyönyörűen énekel, Csaba viszont nem tud TISZTÁN énekelni csak "jó pasi".
Ezzel most itt nem a Vastag Csaba rajongókat akarom megbántani,azért is ide írtam.
Ének szakon végeztem és szerintem az összes eddigi tehetségkutató énekesei közül Nikolas tud a legtisztábban énekelni.
Elsőnek:
1:Miért kellene egy énekesnek olyan sok oldalának lenni?
2:Még csak 1 dalt + azokat hallottuk amitket adtak neki.Tehát még nem ismerjük a stílusát, nincs is még igazán kialakulva.Még csak 24 éves.
Pl tegnap nyilatkozott Kóbor az Omega korai szakaszáról, hogy mennyit változott.Így van ez sok együttessel és énekessel.
Amúgy azért a művészetekhez írtam a kérsést mert hozzáértő válasz vártam nem piszkálást.
Amúgy nyugi, 2 év múlva (remélem) azt sem fogod tudni, kik voltak ezek.
De ha felteszel egy kérdést, akkor ne akard már kioktatni azokat, akik válaszoltak.
A celebhulladék mindkettő, ne várd, hogy épeszű ember (értsd: nem vinnyogó tizenéves hülyelányok) áradozzon róluk.
Vastag Csabának szerintem tucat hangja van. Rengeteg jó hangú és tehetséges ember van, mint például ő is, de nem annyira kiemelkedő, hogy mondjuk nemzetközi viszonylatban is megállja a helyét. Azért nyert mert "jó" pasi és nekünk erre van igényünk.
Nikolasnak szerintem szintén jó hangja van, de ez mellett különleges is. És ez ami szerintem számít.
Ha megnézed, hogy manapság milyen előadók mennek pölő a Viván, akkor szinte mindegyik dal ugyanolyan stílusú. Ezért fontos, hogy valakinek különleges hangja legyen és szerintem az az igazán jó énekes akinek több "arca" van, több műfajban is. Az megint egy másik dolog, hogy van egy műfaj ami valóban tükrözi az egyéniségét és magasan jobb a többi általa szintén jól énekelt műfajhoz képest.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!