Kedvenc Quimby és/vagy Kispál-szám?
13.27-es vagyok
Olyan szívesen megismerném mindegyikőtök. Kevés olyan embert ismerek aki szereti ezeket a zenéket. (kb 5-6)
Kispáltól mostanában: Ágy, asztal tv; Emese; Etetés
Quimby: új album egész nap, azon belül a Turning to the Blue, A bolond meg a gyermek, Ultravaló, régebbiek közül a Sehol se talállak és Az ördög magyar hangja... megunhatatlan!!! Ja, 15/L :):) Amúgy szívesen ismerkednék én is, ugyanis a környezetemben a nővéreimen kívül nem igazán szereti senki a Quimby-t, Kispált :(
Kedves Kérdező,
hogy javítsam az arányt... 40/L vagyok. ;)
Kispál: Csillag vagy fecske (az 5 éves kisfiam is előadja, csak az elején nekem kell fütyülnöm :D), Szívrablás, Gyónás, Mulató, Zsákmányállat, Ha az életben, I like Gemenc...
Quimby: Don Quijote ébredése, Tébolyda, Magam adom, Cuba Lunatica, Legyen vörös, Álmatlan dal, Autó egy szerpentinen, Sehol se talállak, Ajjajjaj, Ultravaló, Fekete Lamour...
13.27 és 16.14 vagyok...
Én Hatvanban lakok jó messze tőled. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!