Kedvenc Quimby és/vagy Kispál-szám?
dehogynem, ismerem őket is:) onnan: 6 milliárd, felhő csorog, szenes, defi, de igazából havonta változik. az új lemez szerintem annyira azért nem jó, de a riadt háziállatok végén elég jól szól az a soundgarden reszpekt:DD
amúgy meg magyarok közül: hs7, colorstar, vad fruttik, kutyavacsi, puf, subscribe, jurij, MM, kaukázus, meg még egy pár;)
ja, a hiperkarmát meg ki ne hagyjam már:)
a tiszai pu. üt...ahhoz szerintem kell egy bizonyos véralkohol szint. :)
amúgy azt hittem, az idősebbek lesznek többségben:) de lehet, hogy ők már túl öregek ahhoz, hogy a gyk-n éljék ki a kispál/quimby-perverziójukat:)
én olyan 50-50re tippeltem volna, 18 felett, 18 alatt...:)
amúgy kispálon nem (illetve de, kb. 5 évesen...kár, hogy nem emlékszem semmire:D), a quimbyhez meg a kiscsillaghoz azért jópárszor volt már szerencsém:)
Na, de akkor én is leírom a kedvenc alter zenekarjaimat:) : Anima Sound System, Hiperkarma, Irie Maffia ,Kaukázus, Kispál és a borz , Kiscsillag, Quimby,Péterfy Bori, 30y
Külföldi : Nirvana, Radiohead, Placebo,
az anima sound systemet csak hallásból...:)
placebo 36 degrees, for what its worth, bulletproof cupid... órási számok...:D
Quimby: Cuba Lunatica; Ajjajaj; Autó egy szerpentinen; Magam adom; Vascsöves; Don quijote ébredése;
Kispál: Csillag vagy fecske; Húsrágó..; HA az életbee :P
14/L
Quimby: Sehol se talállak, Ajjajjaj
Kispál: Hang és fény, Csiga, De szeretnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!