Metal együtteseket keresek amikben férfi és női ének is van?!
Hmm Szerintem Nincs Olyan Metál Eggyüttes Amibe Nő Is És Férfi Is Énekel. [Vagyis Én Még Nem Hallottam Olyan]
A Heaven Shall Burn Az Qrva Jó Metál Eggyüttes..
Hát Az Evanescencét Nem Nagyon "Metálnak" Mondanám De nekem az is teccik.
Csak Az A Gáz Hogy A Heaven Shall Burn-ben Csak Férfi Énekel. Az Evanescencében Pedig Csak Nő.. :S
Nah Mindegy.. De Szerintem Ezek Is fognak tecceni, Attól Hogy Nem Énekelnek Nők És Férfiak Együtt..:D
Hát a 'Lacuna Coil'ban van férfi és női énekes is, más kérdés, hogy nem igazán mondanám metálnak azok alapján, amiket hallottam tőlük. De lehet van metálos cuccuk is, csak elúszott mellettem.
"Metáloperás" CD-ken vannak férfi és női énekesek is. (pl. Avantasia, Ayreon)
Férfi hörgés-női ének már annál több van. Pl. 'Within Temptation' első albuma (Enter). Aztán 'Leaves Eyes', 'Tristania', 'After Forever' első 2 albuma. De amit igazán szeretek az az Epica. Itt van egy számuk, hallgasd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=yRAZFi03oxI
Remélem segítettem. :)
Első, neked mi bajod ? Te német vagy ? Vagy miért írod a főneveket nagy betűvel ?
Na mindegy...
Nightwish- Centrury Child, Once album,
Epica,
Hanging Doll,
Van Canto ( jó, mondjuk ez más, de nézd meg), Dalriada.
Nekem is most csak ennyi jut eszembe, de még gondolkodom.
Na jó, nem csak a főneveket :D
Bocs, Off
Basszus, pont a legismertebb Nightwisht hagyom ki. :D
Amúgy ilyen még a Visions of Atlantis (tiszta hangú a férfi énekes)
Ennyi már egy életre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!