Házilag csinálhatnék egy akusztikus gitárt?
Veszel megfelelő fát kivágod összeragasztod lelakozott.
Nézel valami szabványt hogy ne csak vaktába csináld.
Veszel húrokat kulcsokat stb.
Dobgitárra gondoltál nem??
Amatőr vagyok gitárok terén, nem tudom mi az a dobgitár, de szerintem gondolom mire gondolsz, jah, valszeg arra gondolok! Am. gitároknál mit jelent az a jelzés, mint Pl.
3/4 vagy 4/4?Ezek mit akarnak jelenteni?
Az 1/2; 3/4; 4/4 a gitár mérete. A 4/4 méretű az a normál gitár. Az 1/2-es és a 3/4-es értelemszerűen fele, illetve háromnegyede a normál méretű gitárnak. Ezeket kicsi emberkéknek, vagyis gyerekeknek készítik. Ezek nem játékgitárok.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, inkább vegyél egy olcsóbb fűrészt, vagy próbálj ki egyáltalán valahol egyet, esetleg menj el egy tanárhoz, hogy mutassa meg, mi is az a gitár...
Sajnos a projekted egyenlőre több sebből is vérzik, mert egyrészről egyenlőre fogalmad nincsen a gitár típusokról, szerintem így a gyártási technológiáról. A gitár készítés hihetetlen precíziós munka, tekintettel, hogy a megfelelő hangképzésben rendkívüli szerepe van a gitár egyes részeinek távolságától.
Szeretném a segítségedet kérni: mi az a griff?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!