Az normális ha egy 14 éves fiú odavan Justin Bieberért?
Nem, nem normális hogy szereted Justin Bierber-t, de remélhetőleg, ha fejlődőképes vagy, akkor kinövöd.
DE! Ne mondd mégegyszer, hogy Justin-nak jó hangja van mert virtuálisan pofán köplek. Bármelyik 10 éves kislányt mikrofon elé állítod, ugyanezt produkálja.
A kor hibája, hogy a tizenéves lányok (és sajnos fiúk is, mint láthatjuk) nagy része erre a lenyalthajú, teljesen lányos kinézetű kisfiúra bukik. Ilyenkor mondom azt magamban, "Rohadt életbe , miért nem születtem 40 évvel korábban Londonban, bele a NWOBHM közepébe, normális zene és nagy arcok közé..."
Ne hallgass ezekre a vaskalapos 50-es évekbeli idiótákra!
Semmi baj azzal, ha JB-t szereted, azt szereted akit akarsz!
miért lenne gáz? csakmert többnyire szerelmes számokat énekel?? szerintem vállald fel hogy szereted,és ne foglalkozz senkivel!!!!!az a baj hogy már szerintem azért utálják őt annyian mert még mindig a one time-nál meg a baby-nél tartanak,és mivel ott még nem mutált ezért elég gyerekes ott még a hangja(ami egyáltalán nem baj!),de ha pl megnéznének egy mostani számot tőle,amit még ráadásul ő is írt és megnéznék a szövegét magyarul (ha nem tudnának angolul),akkor sztem teljessen más véleménnyel lennének róla!!
És még azért sem kell lenézni mert nem az a tipikus "jókor volt jó helyen" szituáció miatt lett híres.és ha így folytatja szerintem nagy jövő előtt áll.
Anita,16
persze hogy normális! de csak úgy lesz pro ha kilakkozod a körmöd... rózsaszín felső fehér csőnaci+ hajvasaló
bocs de hülye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!