Nem érem el? O. o (gitár)
Van 1-2 olyan húr,amit nem érek el,vagy ha el is érem,akkor a másik ujjam nagyon feszül és nem tudom lenyomni a húrt rendesen:/
Rövidek az ujjaim,vagy mi?=D
Am még csak most kezdtem és itthon tanulok....Most tanulom,az akkordokat!
16/L
Köszi a válaszokat=D
Nincsenek rövid ujjaim,de akkor se megyO.onagyon húzódott az ujjam és nem volt a hang se tiszta,de ha meg erőből rá nyomom az ujjam,akkor meg máshol nem tudom rendesen rá nyomni:/
Hát....remélem majd belejövök,de mindenféleképpen így kell lenyomni a húrokat?=D
Rendben,akkor sokat gyakorolok,de már így is szét mentek az ujjaim a fémhúrtól=D:S
De már kezd keményedni az ujjam='D
Köszönöm a válaszokat, pontoztam felfelé!!=)
oké megadom,de sajna vmiért ne tudok neked privát üzit küldeniO.o
m1 ki írom ide=D
ikasobi@hotmail.com
Remélem nem='D
Úgy is van egy másik=DD
Ez ilyen. Próbáld meg egyszerre lefogni az 1. és az 5. bundot. Kezdetben szét akar szakadni a kezed, de egy héten belül mér biztosan menni fog.
[Ha pedig azt írtad volna, hogy 16/F, akkor a kutya se akarna segíteni, nemhogy az msn-ed elkérni. Hát igen, fiúkat ritkábban akarnak meg..... XD]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!