14-15 évesen meddig juthatok a megasztárban?
Ha lesz mega 6,azon tuti indulok.
akkor leszek 14 vagy 15,és már mondták,hogy tehetséges vagyok,és szerintem is jó a hangom.
De szerintem képezni kéne még.Szerintetek menjek el énektanárhoz?
Induljak a versenyen?Milyen esélyeim lennének 15 évesen?
És még azt is meg szeretném kérdezni,hogy az énektanár tud képezni nekem ilyen hangot,vagy erre születni kell?
http://www.youtube.com/watch?v=OaoOGFQaGt8
1:54 nél a csaj "berekeszt"
2:45 nél is
Amúgy hogyha nagyon kiengedem a hangomat,akkor kijön nekem is,de bizonytalannak érzem
(egész jól megy,de nagyon kell összpontosítanom.de ezeken a hangokon kívül soha nem gondolkozom,mindig csak jön,mert anyunak van nagyon jó hangja,tőle örököltem,tehát nem erőlködve énekelek)
tanácsokat légyszi!
köszi a válaszokat!
bocsi,de nem írok nevet,de ha találkoznénk,akkor majd szólok :D
én sokkal nagyobbra tartom az olyan tehetségeket, akik anélkül lettek ismertek, hogy felpumpálta volna őket valami kereskedelmi csatorna. Ha vannak hangszeres barátaid, csináljatok zenekart, gyakoroljatok rengeteget, próbáljatok, zenéljetek, írjatok saját számokat, dalokat. aztán kezdjetek fellépegetni, nyáron sok lehetőség nyílik, akár utcá, parkokban muzsikálni, de kávézókba, bárokba is bejuthattok. aztán ha lesz egy kis híretek, előzenekarként is felléphettek., stbstbstb.
nehezebb út, de nem válsz majommá.
szerintem.
aztán lehet, hogy nincs igazam. de ha az az álmod, hogy vivaceleb légy, akkor nem beszéllek le róla.
16L
nem,igazából nem az az álmom,h megnyerjem a megasztárt,hanem az,hogy zenélhessek.
köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!