14-15 évesen meddig juthatok a megasztárban?
Ha lesz mega 6,azon tuti indulok.
akkor leszek 14 vagy 15,és már mondták,hogy tehetséges vagyok,és szerintem is jó a hangom.
De szerintem képezni kéne még.Szerintetek menjek el énektanárhoz?
Induljak a versenyen?Milyen esélyeim lennének 15 évesen?
És még azt is meg szeretném kérdezni,hogy az énektanár tud képezni nekem ilyen hangot,vagy erre születni kell?
http://www.youtube.com/watch?v=OaoOGFQaGt8
1:54 nél a csaj "berekeszt"
2:45 nél is
Amúgy hogyha nagyon kiengedem a hangomat,akkor kijön nekem is,de bizonytalannak érzem
(egész jól megy,de nagyon kell összpontosítanom.de ezeken a hangokon kívül soha nem gondolkozom,mindig csak jön,mert anyunak van nagyon jó hangja,tőle örököltem,tehát nem erőlködve énekelek)
tanácsokat légyszi!
Színpadi kiállás?
Esetleg az X-faktorban.
Szíj Melinda után szerintem a Megasztárban a színpadon csak az számít, hogy énekelsz. Az sem minden esetben...
Hát,igen,de ha be tudom tölteni a teret,és jól szórakoznak az emberek,szeretik amit csinálok,az jobb,mitha botmozgású szíj melinda lennék :D
(ne értsetek félre,nagyon szeretem melindát)
Semmiképp sem.. várj míg befejezed legalább a középsulit. és el is mondom miért
tegyük fel hogy 15 évesen (kb 9.esként) elindulsz a megasztárban.. szépen szerepelsz, de kiesel felénél - ami már szép eredmény ha idáig jut az ember - , viszont kihagytál igy egy félévet.. visszamész a suliba ott viszont ment tovább az élet, kiesel a barátikörökböl, kiesel tanulásból, romlanak jegyeid és had ne folytassam.
ha most jó a hangod, 18-19 évesen is jó lesz a hangod, és valószinüleg akkor is lesz tehetségkutató. különben is kiejtenének téged a felénél mert nem lennél eladható.. nem csak jó hanguakat keresnek de eladhatóakat.. egy 15 éves kislányt nem lehet eladni...(illetve ellehet, de az más kategoria és illegálisxd) egy 14-15 évesnek nincs pl olyan szinpadi mozgása mint Király Norbinak, vagy Vastag csabának... tehát várjál vele nem vagy elkésve semmivel. minimum érettségizz le. utána lehet próbálkozni, nem jön össze még mindig mehetsz egyetemre. de h ha suli közbe próbálkozol ezzel elbszhatod az életed is szerintem.. tóth lüszike is eléggé lecsuszott, elkajlódott.. má takonyrészegen jelenik meg bulikba azt még 15-16 sincs szerintem...
meg is fogadom.
csak olyan nehéz várni...:(
Most lesz majd a csillag születik,jelentkezz oda.
Ott még lehet h, több esélyed van,mert ott nem csak ének van.
15 évesen a megasztárban? a döntőig...
az x-faktorba majd kicsit idősebben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!