Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mért remegnek az ujjaim (bal...

Mért remegnek az ujjaim (bal kezemen) félóra gitározás után? Megerőltetem őket?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak rosszul fogod a gitárt és elfárad a kezed. Keress rá neten, hogy milyen a helyes tartás. :)
2010. dec. 18. 16:21
 2/4 Daweee000 ***** válasza:

Ne izomból szorítsd azt a gitárt, hanem minél lazábban. Persze eleinte mikor még gyengék az ujjak és izomból kell nyomni hogy rendesen megszólaljanak a hangok, nehéz lazítani, de próbálj meg legalább egy kicsit engedni a szorításból, aztán ahogy egyre könnyedébben megy, tanulj meg egyre lazábban játszani.

De persze ezen kívül lehet ezer másik oka is, ha nem akar múlni, lehet érdemes felkeresni egy szakembert.

2010. dec. 18. 16:47
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. dec. 21. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

ne görcsölj!!

/sajnos kisebb koromban én is mindig görcsösen csellóztam, ennek egy csúnya ínhüvelygyulladás volt az eredménye.. :S/

bár, az is lehet, hogy csak gyenge ízületeket örököltél, amik gyorsan fáradnak..

2010. dec. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!