Mért remegnek az ujjaim (bal kezemen) félóra gitározás után? Megerőltetem őket?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 16:15
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak rosszul fogod a gitárt és elfárad a kezed. Keress rá neten, hogy milyen a helyes tartás. :)
2/4 Daweee000 válasza:
Ne izomból szorítsd azt a gitárt, hanem minél lazábban. Persze eleinte mikor még gyengék az ujjak és izomból kell nyomni hogy rendesen megszólaljanak a hangok, nehéz lazítani, de próbálj meg legalább egy kicsit engedni a szorításból, aztán ahogy egyre könnyedébben megy, tanulj meg egyre lazábban játszani.
De persze ezen kívül lehet ezer másik oka is, ha nem akar múlni, lehet érdemes felkeresni egy szakembert.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. dec. 21. 20:10
4/4 anonim válasza:
ne görcsölj!!
/sajnos kisebb koromban én is mindig görcsösen csellóztam, ennek egy csúnya ínhüvelygyulladás volt az eredménye.. :S/
bár, az is lehet, hogy csak gyenge ízületeket örököltél, amik gyorsan fáradnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!