Milyen gitárt ajánlotok egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
akusztikusat, esetleg elektroakusztikusat szeretnék...felső határ olyan 45000 forint lenne.2010. dec. 13. 18:45
1/5 Daweee000 válasza:
Cort Earth 70 tömör fenyő fedlappal:
2/5 anonim válasza:
38.000 ért adok egy raimundo akusztikus spanyol gitárt, nagyon jó gitár, megkímélt állapotban van,egyik legjobb spanyol márka. Én ezt ajánlom. [link]
3/5 anonim válasza:
bocs de a raimundo nem akusztikus hanem klasszikus és nem fém haenm nylon húros!
4/5 anonim válasza:
Bocs de szerintem 45 ért fölösleges akusztikus/klasszikusat venni,annyiért már kifér 1 alsókategoriás gitár pakk erősítővel.Ha csak nem valami tábortüznél akarsz muzsikus lenni.
5/5 anonim válasza:
Kösz hogy kioktatsz hogy milyen gitárom van(volt mert most adtam el), szerinted a klasszikus nem AKUSZTIKUS??? Az akusztikus nem attól függ, hogy valami fémhúros vagy neylonhúros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!