Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehet Michael Jacksont...

Hogy lehet Michael Jacksont utálni? Nem értem.

Figyelt kérdés

Annyi mindent tett. Az emberek figyelmét felhívó zenéket írt(Earth song pl.), sokat adakozott...

mégis nagyon sokan utálják. Miért utálnak egy ekkora embert ?

ú.i.:nem vagyok elvakult, csak nem értem

2010. dec. 11. 12:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
nagyon okos itt pár válaszoló,nagyon...ismeri Michaellt hát minden ember életében vannak nehéz időszaklok lehet neki picit hosszabb volt mint egy átlag,és szerintem ezért "utálják" őt mert irigyelik.........sok tudatlan bunkó van..........
2011. jan. 6. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért utálhatták mert túl sok botrány övezte őt körül pl: pedofília, a műtétei, a gyógyszer függőség. Nem tett neki az se jót, hogy kilógatta a babáját az ablakon :/ Mindezek ellenére Én szeretem a zenéje és nagylelkűsége miatt, de az elvakúlt "Ő az Isten" kategóriába nem tartozom. ( ez a féle rajongás kifejezetten zavar)
2011. febr. 16. 15:59
 13/13 anonim válasza:
100%

Azért nem szeretik, mert nem ismerik. Mivel nem ismerik, ezért előítéletek alapján fogalmaznak "véleményt".

Én nagyon szeretem!

2011. márc. 30. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!