Sokan azért jelentkeznek a Megasztárba (akik nemtudnak énekelni) mert belülről jónak hallják a hangjukat?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 21:32
1/8 anonim válasza:
Nem... azért, hogy szerepeljenek a tv-ben. Ha szerencséjük van leadják, (hogy mindenki röhögjön rajtuk) és így "híresek" lesznek.-.-"
2/8 anonim válasza:
Alapjában véve igen...legyen csak példának oka,hogy ha te beleszólsz a mikrofonba,elsírod magad,olyan hangod van...A koponyában lévő csontok teljesen másként vezetik át a hangot a füledig...persze nem csak ettől függ,erről szól a hallás...aki belülről nem hallja,hogy hamis,az kívülről sem fogja...a legtöbbjük tényleg azt hiszi,hogy tud valamit...
3/8 anonim válasza:
ja azt elfelejtettem mondani,hogy csak eleinte fura a hangod...egy idő után beleszoksz.
4/8 A kérdező kommentje:
értem és akk pl. ha olyat éneklek ami mikibe jó akk jónak hallják mások is? :D
2010. dec. 6. 23:57
5/8 anonim válasza:
Nem.:)mint mondtam,aki belülről nem hallja,kívülről sem fogja...:)a legjobb,ha valami zenész ismerősödet megkéred,akinek van füle is,hogy hallgasson meg...már ha a saját hangodról alkotott vélemény érdekel...viszont kérde meg rá,hogy mondja az őszintét,mert nagyon rossz egy hamis hang...
6/8 anonim válasza:
hihetetlen hogy senkinek nincs jobb dolga mint ezt nézni
7/8 anonim válasza:
Egyrészt azért jelentkezhettek, mert a TV kitalaálta, hogy most akkor lesz egy ilyen, függetlenül attól, hogy szükség van rá, vagy sem.
A jelentkezők egy része tehetséges a többi nem. Valószínűleg te a többről kérdeztél.
Nos a többi egy része pozitív kritikát kap a családjától/barátaitól, mert azok is botfülűek, vagy csak szeretetből mondják, hogy jó.
Egy másik részüknek szólnak, hogy haver, ez karcsú, de azok pedig azt hiszik, hogy a kritizálók nem értenek hozzá.
És van egy adag, aki tudja is hogy borzasztó, meg is mondták neki, de mégis megpróbálja, mert benne akar lenni a tévében.
8/8 anonim válasza:
huhaaa.... (mély sóhaj) sztem.... Nem tudom.... Igen!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!