Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek megéri ez a zene,...

Szerintetek megéri ez a zene, hogy fent legyen neten?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=VfdNRr5v1hc&feature=related

A többi ami fentvan,ottvan a 4 videó közt,a videó fölött.

1-10 skálán hányast adnátok rá? Erre az egyre ami a linkben van.Valakinek nem ez a stílusa de azért ha megprobálnátok egy számot írni megköszönném.És legyszives hülye megjegyzéseket ne írjatok.(nem azt mondom,hogy ne mondjátok meg ha szar)

Előre is kössz. :)

2010. dec. 5. 20:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem tetszik a stílus,meg olyan mintha egy kisgyerek énekelne!Ez egy fiatalnak túl komoly és elvont,de ha tényleg fiatal akkor a korához képest jól csinálja!De sajnos csak a zenét hallom,amire nem adnék túl sok pontot!

Egy hozzáértőt kérdezz!

2010. dec. 5. 21:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Okés köszi a választ!Inkább reppet hallgatsz vagy másfélét?Pl angol pop rock vagy mást...?
2010. dec. 5. 21:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Amúgy,februárban 15 éves.
2010. dec. 5. 21:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát,ha Te vagy ez a fiú akkor tényleg ügyi vagy, bár még egy kicsit vékony hangon.gyakorolj sokat,jó lesz ez!Én teljesen más fajta zenét szeretek,ami neked nem tetszene!Sőt sokan utálják,amit szeretek!
2010. dec. 5. 21:57
 5/15 A kérdező kommentje:

Hát az a helyzet hogy iylen a hangom -.-" Mélyíteni megpríobálhatom más formában,ahol nem kell felvinni.De viszont ritmust nagyon érzem és nehéz megállni nem énekelni.Kiváncsi voltam rá,hogy érdemes-e űzni ezt.És,hogy ér-e valamit..Ez a hang már szerintem örökös -.-"""".

Kössz a választ még 1x!

2010. dec. 5. 22:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Biztosan nem örökös a hangod,csak még nem mutálsz!Sokat fog majd mélyülni a hangod,csak várni kell rá éveket!Valóban érzed a ritmust!
2010. dec. 5. 22:08
 7/15 A kérdező kommentje:

Doki mondta,hogy mutálni nem fog már,és évekkel utána csak mélyülni esetleg...jobik esetben.Sajna...

:) Az jó!Mégis jobb mástól hallani!(ritmusosat) .De én megyek le,ha akarsz írj,én holnap válaszolok ha írsz valamit..

2010. dec. 5. 22:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Légyszi válaszolj Te is egy kérdésemre zene témában!Kíváncsi vagyok,hogy mit gondolsz,már a korod miatt!

Kiemeltem,ott az elején: Mit gondoltok erről a zenekarról? címmel!

2010. dec. 5. 22:12
 9/15 A kérdező kommentje:
Rendben!Odakukkantok...Te amúgy hány éves vagy?
2010. dec. 6. 13:18
 10/15 anonim válasza:
hát ha 1-10 skálán akk 5-6
2010. dec. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!