Szerintetek megéri ez a zene, hogy fent legyen neten?
http://www.youtube.com/watch?v=VfdNRr5v1hc&feature=related
A többi ami fentvan,ottvan a 4 videó közt,a videó fölött.
1-10 skálán hányast adnátok rá? Erre az egyre ami a linkben van.Valakinek nem ez a stílusa de azért ha megprobálnátok egy számot írni megköszönném.És legyszives hülye megjegyzéseket ne írjatok.(nem azt mondom,hogy ne mondjátok meg ha szar)
Előre is kössz. :)

Nem tetszik a stílus,meg olyan mintha egy kisgyerek énekelne!Ez egy fiatalnak túl komoly és elvont,de ha tényleg fiatal akkor a korához képest jól csinálja!De sajnos csak a zenét hallom,amire nem adnék túl sok pontot!
Egy hozzáértőt kérdezz!

Hát az a helyzet hogy iylen a hangom -.-" Mélyíteni megpríobálhatom más formában,ahol nem kell felvinni.De viszont ritmust nagyon érzem és nehéz megállni nem énekelni.Kiváncsi voltam rá,hogy érdemes-e űzni ezt.És,hogy ér-e valamit..Ez a hang már szerintem örökös -.-"""".
Kössz a választ még 1x!

Doki mondta,hogy mutálni nem fog már,és évekkel utána csak mélyülni esetleg...jobik esetben.Sajna...
:) Az jó!Mégis jobb mástól hallani!(ritmusosat) .De én megyek le,ha akarsz írj,én holnap válaszolok ha írsz valamit..

Légyszi válaszolj Te is egy kérdésemre zene témában!Kíváncsi vagyok,hogy mit gondolsz,már a korod miatt!
Kiemeltem,ott az elején: Mit gondoltok erről a zenekarról? címmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!