Írtok nekem légyszives rock zenéket?
Figyelt kérdés
ehez hasonlókat pl:
Thousand Foot Krutch
The grenma
skillet
paramore
depresszió
THX (12/F)
2010. dec. 5. 09:50
1/7 anonim válasza:
Nem ahhoz hasonlók hanem sokkal jobbak: Moby Dick, Akela, Bloody Roots, Hétköznapi csalódások, Ossian, Pokolgép, Kafebár hogy csak magyarokat említsek
2/7 anonim válasza:
Metallica Hit the Light , Green Day American Idiot , Rammstein Das Model ,Metallica Mercyful Fate full version,
3/7 anonim válasza:
Rock zenét kért, de ne zavartassátok magatokat :D
Scorpions, AC/DC, Edda, Nickelback
Ha metált akarsz, akkor azokat, amiket az első 2 válaszoló írt, de én kiegészíteném: Helloween, Nightwish, Kamelot, Hammerfall, Opeth, Equilibrium
4/7 anonim válasza:
Tudom, hogy rockzenét kért, de szokja a jót :D
5/7 Sacii. válasza:
Nickelback ,Daughtry ,Green Day ,3 Doors Down ,Breaking Benjamin
:)
6/7 anonim válasza:
Jó zenét akarsz? akkor Kárpátia, Oomph!,Disturbed, Rammstein, Stratovarius,Eluveitie stb(De a hétköznapi csalódásokat nem ajánlom mert az egy kommunista szar :D)
7/7 anonim válasza:
Azért a Hétköznapi Csalódások elég messze van a kommunistától. Ők minden politikai formációt utálnak ajánlom tőlük a szeresd az összes gyilkost című számukat.
"A múltat végképp eltörölte
proletármennyország rá is várt
körmölte szorgos kezével az
elvtárs a vörös halállistát"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!