El küldené valaki az eggyik éneket amit keresek ( PDF vagy ahogy tudja olyan formátumban )?
Figyelt kérdés
Egy éneknek a kottáját keresem. Talán megvan a dícsérem neved 2 vagy 3-ban de akármi másban is lehet. Van több énekeskönyvem is köztük a dícsérem neved 2 de egyikben sem kapom. Nagyon örülnék ha valaki el tudná küldeni mondjuk a data.hu-n vagy akármi más oldalon, de ha szükséges akár emailban is lehetséges. Részletesebben egy kottát keresek amiben a dallam le van írva felette az akordok (D, Am, Fiszmol...) természetesen alatta a szöveg. Ennek az éneknek a címe " Megbékélt szívvel ". Nagyon örülnék ha ezt valaki megkapná vagy eltudná küldeni (beszkennelve vagy akár hogy...). Előre is mindenkinek köszönöm :) (egy kicsit bővebben ha nem értetek valamit itt van a szövege: [link] )2010. dec. 4. 17:38
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul írtam a Dícsérem neved 3 vagy 4-ben(nem kettővagy 3-ban )
2010. dec. 4. 17:40
2/3 anonim válasza:
bocs,hogy offolok,de elmondom,hogy az "eggy"-et azt egy gy-vel kell leírni!(egy)
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom. Elírtam, bocsi...
2015. jún. 1. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!