Melyik basszusgitárt válasszam az alábbi 2 közül?
Figyelt kérdés
az első mintha jobb minőségű lenne a második meg jobban tetszene.. :/ kérlek segítsetek!!
2010. dec. 4. 13:19
11/17 anonim válasza:
EGYIKET SE!
Vegyél EsP t ezek mind ratyik.
12/17 anonim válasza:
Az Ibanez egyáltalán nem ratyi. Szerintem meg az ESP az:)
Ha nagyon-nagyon jót akarsz, vegyél Fender-t
13/17 anonim válasza:
ESP RATYI,JUJJ EKKORÁT ÉN MÉG NEM RÖHÖGTEM XDDDDDDDD te ember tudod mit beszélsz?Kirk Hammet,James Hetfield,Alexi Laiho,Page Hamilton sorolhatnám,legdrágább ibanez 600k ft esp be legdrágább 2 milla,te szerintem nemvagy otthon az ilyen témába szoval szefa XD
14/17 anonim válasza:
kb. 15 basszusgitár végig ment rajtam, és az ibaneznek volt a legdögösebb hangja. NEm 1 hangtechnikus megjegyezte, hogy ebben van dög.
15/17 A kérdező kommentje:
és ibanezből tudnátok olyanról linket küldeni ami hasonlít egy hegedűre? olyasmi mint ami myVipen témaféleség. csak az szólógitár.
2010. dec. 15. 14:10
16/17 anonim válasza:
A két hangszer teljesen másra jó de ha mondjuk metált játszol akkor a precision cort de az ibanez jobb
17/17 anonim válasza:
Valaszd a masodikat, mert ha az elso olyan faxa lenne akkor a masikat nem nezted volna ki magadnak, szoval ez arra utal hogy nem az elsot szeretned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!