Melyik basszusgitárt válasszam az alábbi 2 közül?
Figyelt kérdés
az első mintha jobb minőségű lenne a második meg jobban tetszene.. :/ kérlek segítsetek!!
2010. dec. 4. 13:19
1/17 anonim válasza:
Kikellene mindkettőt probálnod. Bár én az Ibanezt venném meg. Miután megvetted, állíttasd be a húrmagasságot, hogy minnél lentebb legyen. (sokan elfelejtik, vagy nem is tudják)
4/17 anonim válasza:
Én ilyet vennék, ha volna rá pénzem most.
5/17 anonim válasza:
Innen az első, de úgy könnyebb lenne, ha leírnád azt is, milyen zenét játszanál, vagy melyik basszusgitáros tónusát keresed.
6/17 anonim válasza:
az ibi az jobb, de ennyi pénzért már egy jobbfajta jobb darab squiert már tudsz venni.
7/17 A kérdező kommentje:
hát olyan Slipknot félét szeretnék:D köszönöm a válaszokat! :D olyan metal néha punkos meg hard rockos elemekkel :)
2010. dec. 8. 20:24
9/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nekem egyik ismerősöm azt mondta hogy az Ibanez nem esik annyira kézre. valami tapasztalat valakinek?
2010. dec. 13. 19:36
10/17 anonim válasza:
Én is az ibanez-t ajánlom. De azért ajánlott a helyszínen kipróbálni. Akkor ki derül az is, hogy "kézre esik"-e neked, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!