Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szecsődi Karcsi csak előadja...

Szecsődi Karcsi csak előadja magát, vagy tényleg míves köcsög?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=uL68SHy2xJY

döbbentem ezen a klippen.... tényleg kíváncsi vagyok a nemi hovatartozására!

2010. dec. 3. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Ismerem a szó jelentését,és nem is kifogásoltam a szóhasználatodat ebben az esetben.:) És ebben igazad van,ebből a szempontból,mondhatjuk ,hogy van közöm hozzájuk. És az is igaz hogy jelenleg használhatjuk rájuk,bár én személy szerint nem értem,mert úgy gondolom,hogy normálisnak kéne tartani,normálisnak kéne lennie ennek a dolognak. De persze jelenleg a társadalomban nem számít annak,az más kérdés ,hogy ki minek tartja. Számomra természetes,de nyilván másnak nem.

Az ,hogy Karcsi lelkileg sérült,nyílt titok és nem meglepő,ebben azt hiszem egyetértünk. Bizonyára tudod az okát,és ez teljesen érthető is.

Természetesen ez a klip engem is megdöbbentett. Ő maga sem tudta megmagyarázni,mit szeretett volna kifejezni ezzel. Mindenkinél kiverte a biztosítékot. Ő először úgy nyilatkozott ,hogy nem értik a művészetét,és,hogy ez egyfajta önkifejezés. A következő interjúban pedig már azt mondta ,hogy ezt csak viccnek szánták és majd csinálnak Sonia-val egy normális duettet. Ezt csak ő tudhatja. Én úgy gondolom,hogy még mindig kissé zavart személyiség Karcsi.

Természetesen az,hogy a klip után érdeklődsz,nem gond,de az előző kérdésed nem ez volt,nekem azzal volt problémám.:)

És igaz,mivel közszereplő,az emberek kiváncsiak rájuk. Nem is ezzel van gond. Csak azzal ,hogy sokszor olyasmit firtatunk ,ami joggal lehet zavaró a számukra. El kell fogadnunk azt ,amit elmondanak magukról.

Remélem sikerült kicsit dűlőre jutni,és tényleg nem a veszekedés volt a szándékom,remélem kiderült már számodra is.:)

2010. dec. 8. 20:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Hála a magasságosnak! :D

Szóval szegényem nemi állapota nem megállapítható....lesz ami lesz belőle, de semmiképp nem normálisnak mondható, mert ezt nem cáfolta semmi, és senki... jajjj...

na azért én bírom a csávót, ez a szám sem rossz, majdnem veri SP-t...

remélem nem lesz öngyi 5 év múlva....

2010. dec. 8. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Ugyan. Majd megtalálja önmagát.:) Sok barátja van,akik mellette állnak. Ha elég erős a személyisége,akkor túl lesz ezen.
2010. dec. 9. 13:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Ámen
2010. dec. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!