Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szecsődi Karcsi csak előadja...

Szecsődi Karcsi csak előadja magát, vagy tényleg míves köcsög?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=uL68SHy2xJY

döbbentem ezen a klippen.... tényleg kíváncsi vagyok a nemi hovatartozására!

2010. dec. 3. 22:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ez már a megában is egy buzeráns volt :/
2010. dec. 3. 22:50
 2/14 anonim ***** válasza:
58%

Az ég világon semmi közöd a szexualitásához!Nem ez határoz meg egy embert és egyáltalán nem számít hogy meleg-e vagy hetero. Le lehet szállni a témáról ,már szinte minden ismert emberrel kapcsolatban feltették ezt a kérdést. Növesszetek már egy kis agyat kérlek szépen,és tanuljátok meg hogy mik számítanak igazán.

Hallgasd a zenéjét ,ha szereted,ha nem akkor meg akadj le róla és ne foglalkozz vele.

2010. dec. 4. 10:12
 3/14 A kérdező kommentje:
hát te meg ki a f...sz vagy, hogy nekem osztod az észt????? én kérdeztem!!! tán te is valami félresikerült vagy? vagy ha nem, akkor mért nem lehet normálisan válaszolni?
2010. dec. 4. 21:33
 4/14 anonim ***** válasza:
66%

A másodiknak adok igazat.

Mi közöd mások nemi hovatartozásához...?

ha akarja, majd ő lemondja.

A találgatás meg fölösleges.

2010. dec. 6. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Második vagyok és lány,nem mintha sok közöd lenne hozzá. És igen,kérdeztél,olyan stílusban és olyan kérdést tettél fel ,ami nem sok intelligenciára utal.Az meg ,ahogy most nekem is válaszoltál ,világossá tette ,hogy elég szegényes lehet az életed. Értelmileg és érzelmileg sem vagyunk egy szinten. Jó lenne ha nem ide irogatnál,hanem inkább megtanulnád,hogy egy embert nem határoz meg a szexualitása ,és igenis lehet jó ember valaki ,akkor ha esetleg meleg. Talán ha idősebb leszel,rájössz mik számítanak az életben és nem azzal töltöd az idődet,hogy számodra ismeretlen emberek szexuális beállítottságát firtatod.
2010. dec. 6. 21:08
 6/14 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy az én IQ-mat boncolgatod, ahelyett, hogy válaszolnál! Nyilván nem tudod a választ, de azért idepiszkolsz az okfejtéseddel, amire nem vagyok kíváncsi!

Engem nem zavar, ha a Karesz homo, hetero, travi, vagy legyen bármi más... csípem a csávót! De ez a klipp megdöbbentett, és tudni szeretném a választ! Azt hittem,itt megkapom, csak úgy egyszerűen, de ez az oldal kezd elsz@ródni, mert már mindenki annyira k...a okos, hogy ahelyett, hogy válaszolna, esszében oktatja ki a kérdezőt!

Szóval, ha akarsz , normális rövid pontos választ adj!

Ha nem, akkor húzzál el! Szevasz!

(135-s az IQ-m , szerintem az nem rossz, de te biztos okosabb vagy kislány :) )

2010. dec. 7. 09:21
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Akárhányas az IQ-d ,nem vagy valami intelligens.:) Képzeld,tudom ,de nem hiszem hogy közöd van hozzá. És ha feltűnt volna az első válaszomból,nekem az a problémám hogy már mindenkivel kapcsolatban feltették ezt a kérdést,és nem értem miért számít ez.

Mellesleg értem én ha kiváncsi vagy rá,csak tudod,ki lehet fejezni magad olyan stílusban is ,ami miatt még el is hiszem,hogy 135-ös az IQ-d.;) Kezdetnek felejtsd el a köcsög szót,valamint azt hogy félresikerültként jellemzed a homoszexuálisokat. Hidd el,akkor sokkal többen tartanak majd értelmes emberi lénynek.:)

De nem fogok azon veszekedni veled,ki az okosabb,mert kicsit gyerekesnek találom.:D

Remélem érted ,mi az alapvető problémám,ha ezek után sem esett le,akkor szerintem valami gond volt az IQ-teszttel.;)

Szép napot neked.:)

2010. dec. 7. 12:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Az a problémám, hogy még mindig itt okoskodsz, és nem tudod megállni, hogy befogjad a szádat, nyilván sokat használod másra is :D:D:D De ha úgysem bírod ki, akkor elmesélheted nekem, miért is kell úgy védeni a deviánsokat?!
2010. dec. 8. 10:38
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

Sajnálom ,ilyen a természetem,szeretem a vitákat,nem tagadom,de akkor az igazi ha mindketten érvelünk,de jelenleg úgy érzem,hogy magamnak érvelek,mert te nem vagy valami nyitott ezekre.:)

Furcsa a kérdésed: miért kell védeni őket? Én inkább azt kérdezném,hogy miért kell elítélni őket?

Ez a 21.század,teljesen elfogadottnak kéne lennie.A szexualitás teljesen természetes dolog,aminek vannak különböző fajtái,mint pl.a heteroszexualitás,a homoszexualitás és a biszexualitás. Senki nem tehet arról,amilyen,és nem is árt vele senkinek. A homoszexualitás nem választás,a homofóbia viszont igen.

Én igenis megvédem őket,mert vannak meleg ismerőseim,és egytől egyig értékes emberek. Ugyanúgy tanulnak,dolgoznak,ugyanúgy szerelmesek ,mint te vagy én vagy bárki más.

Nem a szexualitása határoz meg egy embert,a heterok között is rengeteg stílusú,különböző ember van,és természetesen a melegek között is akad kevésbé jó természetű...stb.

Nem az a lényeg ,hogy mindenki boldog legyen? A szerelem pedig gyönyörű dolog,teljesen mindegy hogy milyen neműek között zajlik.

Én ezt gondolom,és ebben hiszek. Természetesen nem veszekedni akarok,sőt én nyitott vagyok más véleményekre is,ha azt normális hangnemben képes közölni az illető. Tehát ha én megtisztellek azzal,hogy normálisan írok,akkor értékelném ha ezt tennéd te is,még akkor is ha nem úgy gondolod ahogy én. :)

Szóval neked mi az alapvető problémád velük? Tényleg érdekel.:)

2010. dec. 8. 12:28
 10/14 A kérdező kommentje:

Ez remek :) Mármint amit írsz! Tehát mégis van közöd a deviánsokhoz, mert a homoszexualitás és társai ide tartoznak, függetlenül attól, hogy jó, vagy rossz emberek, boldogok, vagy depressziósak!

A deviancia olyan magatartás, mely megszegi a közösség vagy társadalom nagy része által elfogadott normákat. Fogalma meglehetősen tág. ....... ezt azért másoltam be, hogy fel ne horkanj ismét :D mert hát a transzszexuálisok sem éppen normálisak, meg a transzvesztiták, meg a homokosok sem...ebből a szempontból. Függetlenül attól, hogy genetikai, vagy társadalmi a deviancia háttere. (még nem bizonyított a genetikai háttér)

A lényeg az, hogy így vagy úgy közöd van hozzájuk, és ismerni akarod azokat az embereket, akiket ismersz, vagy szeretsz, vagy utálsz, mert valamiféle kapcsolatban vagy velük!

Na most a Karesz nyilatkozatai alapján lelki sérült figura, én a megában láttam utoljára normális keretek között. Mostanában láttam ezt a klippet, és nem tudtam hova tenni! Azt szeretném megtudni, hogy ez egy kifigurázás, vagy önkifejezés?! Nos?

És ha azt válaszolod, hogy nincs közöm hozzá, akkor befejezem a társalgást. Mert érdemtelenné válik! Nem ez alapján ítélem meg, de közszférás szereplő, és ez vele jár neki sajna...

2010. dec. 8. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!