Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy megengedjenek egy gitárt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyunk elszállva, de karácsonyra kérném.Viszont nem tudom, hogy akusztikus, vagy elektromos legyen-e. Szerintetek melyiken könnyebb tanulni?2010. dec. 1. 20:54
1/6 anonim válasza:
Mondd azt, h semmi mást nem kérsz! Bármit megteszel érte, házimunkát... stb.:D Vagy kezdj el spórolni és mondd h beleadsz te is ha kell:)
2/6 A kérdező kommentje:
Ezeket mind mondtam/teszem, házimunkába meg am is besegítek (még apumnak is), de azt mondták, hogy kell egy konkrét elképzelés hogy milyet szeretnék, meg hogy úgyis meg fogom unni, és akkor fölösleges, stb... De tudom, hogy nem unnám meg, csak nem igazán lehet velük beszélni ilyenről :)
2010. dec. 1. 21:07
3/6 anonim válasza:
Mond azt, hogy lehet rajta halkan is játszani :) szóval nem idegesítenél vele senkit amikor gyakorolsz, nem úgy mintha mondjuk hegedülni tanulnál. Én inkább az akusztikus gitárt ajánlanám, hogy kérj. Elektromoshoz még kéne erősítő is, ami máris egy plusz "teher" lehet a szüleidnek. sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Ne várj a szülőkre... Vállalj különmunkát! Ha meglesz a gitár, utánna is mindig kell a zseton húrokra, tanárra, kottára, egy másik gitárra.
5/6 anonim válasza:
Mond meg a szüleidnek,hogy ha tehetséges vagy akkor pénzt is tudsz majd vele keresni.
Ezért jó befektetés. :)
6/6 anonim válasza:
Én is sokat nyúztam a szüleimet mire megengedték, hogy legyen gitárom, én ész érvekkel próbálkoztam, mutattam nekik gitáros oldalakat, hogy egyedül is meg tudok tanulni számokat. Mondtam nekik hogy a nylon húros halk, és ha szólnak hogy fejezzem be, akkor befejezem. De szerintem sokat nyomott a latba az, hogy kölcsönkaptam egyik ismerősömtől a gitárját a fém húros volt, megmutattam neki hogy még ez sem olyan hangos és a nylon még halkabb lenne, emellett a pár nap alatt megtanultam a Silent Night-ot, ami elég kezdő ahhoz hogy sikerélményem legyen, és tegnap meg is kaptam.:) Remélem te is sikerrel fogsz járni, de még jobban hoyg tegnap te is megkaptad a kívánt gitárt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!