Ki lesz az X faktor 2010-ben? :D
Szerintem is Nikolas vagy Csabi.De remélem,hogy Csabi fogja megnyerni.
Norbi nagy arc,igazi show műsort tud csinálni,szereti a közönség,legalábbis az egyik fele,de messze nincs olyan jó hangja mint a többieknek,ezért gondolom,hogy előbb-utóbb kiesik.
Vecának nagyon szép hangja van,meg ugye ott az apuci a háttérben,de sokkal több női néző,szavazó van,nem hiába ő az egyetlen lány aki bent maradt,a többi mind fiú.Meg úgy általában a férfi énekesek népszerűbbek szerintem,nem?Szóval ő is ki fog esni,vagy benne lesz a top 3-ban.
Vastag Tominak is jó hangja van,de ő még nagyon fiatal,érnie kell.Ráadásul hétről hétre tök ugyanazt mutatja,engem untat egy picit,mármint nem Tomi,hanem az előadás módja,meg ahogy énekel,és ha nézem,mindig a bátyját látom benne,ezért szerintem ő is kiesik.
Így Nikolas,Csabi,Veca lesz a top 3,és a 2 srác közül fogja megnyerni valaki szerintem:)
ma 11:53
Nikolasz is énekestanár,így ennek semmi köze,hogy Kati ezért esett volna ki.
Remélem, hogy Nikolas fog győzni. Nagyon szeretem a hangját, a habitusát, azt az alázatot, amellyel énekel. Nagyon szomorú lennék, ha nem ő győzne, bár tudom, hogy itt már mindenki elismert, közismert, és megadatott számukra a lemezkiadás lehetősége, valamint az, hogy befutott és szakmailag értékes, sikeres énekesek legyenek. Szerintem én már most jobban izgulok, hogy Nikolas nyerjen, mint ő maga! :)
Norbival nincsen semmi gondom, szerintem nagyon tehetséges előadóművész, a színpadon jól megállja a helyét, és némely rockszámnál is stílusosan megtalálja a legjobb megoldást, de nekem nem tetszik az énekhangja. Egyre rekedtesebb, ráadásul a legkiszámíthatatlanabb pillanatokban vált fejhangra. Az X - Faktor lényege szerintem az (is), hogy ha a győztes később megjelenő CD - jét a rajongók megveszik, értékelhető zenéket hallhassanak rajta. Na már most, Norbi hangját ehhez a felismerhetetlenségig meg kellene másítani, ami már rombolná az imidzsét, és ezzel mi is át lennénk verve. Ráadásul neki kifejezetten a rock - számok állnak jól, Egy győztesnek pedig szinte az összes zenei műfajban meg kell, hogy állja a helyét.
Vastag Csaba hangja szerintem nagyon lágy és néhol dinamikus, de talán éppen ennek köszönhetően néha olyan álmosformára sikeredett dalokat ad elő. A dinamikus dalokban egyáltalán nem állja meg a helyét, inkább a szívhez szóló, lírai művek állnak közel a hangjához.
Remélem, hogy Nikolas fogja megnyerni az X - Faktort - olyannyira, hogy eldöntöttem : ha nem így lesz, és még a finálé előtti utolsó "selejtezőből" is kiesik, sem a döntőt, sem a nemsokára újonnan debütáló "kiscsillagokat" sem fogom nézni. És ezzel nem vagyok egyedül, sokan csatlakoznak hozzám - szavazz Nikolasra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!