Ki lesz az X faktor 2010-ben? :D
Veca vagy pedig valamejik Vastag....:D
szerintem Norbi a következő körben kiesik....
Vecának nincs hangja..olyan hamisan énekel..
Vastag fiúk is elég hamiskásak,főleg az idősebbik..
Akinek piszok jó hangja van az sajnos ma kiesett.
Így tuti Norbi lesz a győztes..Nem is azért mert ő lenne a legjobb,hanem azért mert van benne valami elsöprő,valami más ami a többiekben nincs...
Biztos vagyok benne,hogy a döntőbe Nikolasz és Norbi kerül...és Norbi fog nyerni...
Bár nekem mindegy csak ne a Veca...
Mivel a közönség nagy része tinédzserekből áll,így először a külső fog számítani..
Ezért van még bent a két Vastag gyerek,és Nikolasz..
Norbi még egyszer sem volt olyan helyzetben,hogy aggódjon..De mégis azért esélyes,mert showman..Állandóan újat produkál,és ő az a férfi aki kicsit rekedtes,kicsit idétlen,kicsit csúnyácska de imádni való..
Veca tényleg hamiskásan énekel,és néha az az érzésem,hogy ő már csak azért van bent mert Ő a ZiZi labor énekesének az apukája...Ezért is gondolom,hogy legközelebb Veca fog kiesni mert az apuka már kevés lesz...
Már régen rá kéne jönnötök,hogy a végén már nem a közönség szavazata fog számítani,függetlenül attól,hogy ki kire szavazott..Ugyanis senki nem tudja leellenőrizni,hogy kinek ment a legtöbb szavazat..Már most el van döntve,hogy kik lesznek a döntősök,és ki lesz a győztes..Itt már nem az számít,hogy a Vastag fiúk milyen helyesek...Vagy Nikolasznak szép mosolya van..Ott fent a Nagyoknak az számít,hogy ki tud majd a legtöbbet kaszálni anyagilag...
Eddig úgy néz ki,hogy Nikolasz és Norbi a legesélyesebbek....
Norbi mint írtam igaz üdítő jelenség,jó koncertek,jó show műsorok...Igazi eladható jelenség..
Nikolasz meg igaz popénekes alkat...Helyes,édes mosolyú,jó megjelenésű,jó hangú...Benne is ott a lehetőség..A többiekben nincs...Ők fognak kiesni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!