28 évesen lehetek még énekes?
Figyelt kérdés
Még soha nem tanultam éneklést,most szeretném elkezdeni. Azt mondják,szép hangom van,csak képezni kéne. Szerintetek?2010. nov. 26. 22:16
11/13 anonim válasza:
szerintem egy énektanárt kérdezz meg.. de az éneklés és a zene szenvedélye szempontjából teljesen mindegy, mert azt csinálod, amit élvezel, ha énekelsz... bármilyen professzionális szinten is űzd azt. én pl. énekelek néha egyik barátom zenekarában (ilyen kis amatőr fellépések stb.), de képzettség nélkül is ugyanúgy élvezek bárhol énekelni, és még a közönség is élvezi :) szóval a professzionalitás az élvezet szempntjából mindegy.
12/13 A kérdező kommentje:
nő vagyok és a pop vonal érdekel.
2010. dec. 4. 11:03
13/13 anonim válasza:
Akkor nem kell olyan sokat tanulni.
Úgy értem popzenéhez a tehetség mellé nem kell olyan nagy képzetség.
ÉS igen lehet belőled sztár csak keress egy menedzsert vagy egy tehetség kutatót.
Hogy hívnak ? (csak azért, mert hátha látlak majd a tv-ben :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!