28 évesen lehetek még énekes?
A hangképzést sosem késő elkezdeni. :)
Egy jó(!) énektanárra van szükséged, készségre az együttműködéshez, türelemre, lelkesedésre. :)
Jó tanulást :D
attól függ, mit értesz "énekes" alatt. befutott, sikeres, sztárénekes biztos nem lehetsz, ha nincsenek kapcsolataid. rengeteg a nagyon tehetséges, pici kora óta éneklő ember, akit senki nem ismer.
de ha valóban tehetséges vagy, és valóban az éneklés szenvedélye elég nagy benned, akkor képezheted magadat énekesnek is, és énekelhetsz különböző zenekarokban, ha alkalmasnak találnak téged rá, vagy ha alapítasz egy zenekart. ha jók vagytok, felléphettek, és megismerhetnek titeket bizonyos körön belül. ezt el lehet érni, ehhez nincs késő.
óóó dehogy akarok én sztár lenni :DDD
nekem már az is nagy boldogság lenne,ha karaoke bárokban sikert aratnék :)
hallásom az van,tisztán éneklek,csak olyan gyengécske a hangom,meg nem tudom hogy kell képezni rendesen. Ezért gondoltam hogy énektanárhoz fordulok. Van "rendes" foglalkozásom,ezt hobbinak szeretném.
Kétesélyes a dolog.
Vagy bejutsz egy megasz@r döntőbe vagy nem,vagy kikerülsz a puruttyára,vagy nem....
Vannak érdekes noobok,legalább vidámságot hoznak a szürke mindennapokba :)
Kezd el most, aztán ha megy szerezz magad mellé pár középszerű zenészt és már fel is léphettek hétvégenként itt-ott kis kocsmákban.
Nagy sztár valószínűleg nem leszel, de hobbiként, a zene szeretetéért elkezdeni sosem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!