Mitől szakadnak el a gitárhúrjaim egyfolytában?
Figyelt kérdés
Valamit biztos rosszul csinálok, már nem tudom hányadszorra járok így; 1-2 hanggal lejjebb hangolásnál gyakran elszakad a az E1-es húr fönt a hangolókulcsoknál, a márkásabb is. Rosszul rakom fel?
Másik gondom meg, hogy ha csak nem valami rozsdamentes szettet(Elixir) teszek rá, rozsdásodik mint az állat, pedig figyelek rá, hogy tiszta és száraz kézzel játsszak.
2010. nov. 26. 21:14
1/7 Daweee000 válasza:
Rejtélyes dolgok ezek, barátom húrjai rozsdásodnak folyamatosan mint az állat, meg szakad is nem ritkán, nekem ezzel sokkal kevesebb problémám van... a levegőben lehet valami, nem tudom. Azt meg hogy rosszul rakod-e fel, nem tudok nyilatkozni, nem tudom, hogy rakod fel :D
2/7 anonim válasza:
én is így vagyok vele...habár nekem húrlábnál...állandóan...és általában a gagyibb,meg kifejezetten az Ernie Ball húrok...rájöttem,hogy a galván-fém ami rajta van ba ssza szét...meg a deathcore:D:D az elixir húr,ha nem basztatom,3 4 hónapig fent van...amúgy milyen sűrűn szakadnak?
3/7 anonim válasza:
ja a rozsdásodás meg mindenkinél más...játszhatsz te csilogó kézzel is,rozsdásodni fog...mert izzadsz...ha még savas is az izzadtságod,akkor duplán jó:D:D amúgy erre vannak a húrtisztítók...
4/7 anonim válasza:
sz@rok a húrjaid,én DR Handmade Stringset használok,és kiba@szott jók.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát, úgy kb 2 havonta szakad el, valószínűleg a hangolgatást nem bírja (szintén metál, ugye 1, néha 2 hanggal lejjebb (: ), mert ilyenkor gyakran még 1 napig látszik a törés a kifeszített húrban, ahol azelőtt megfogta a hangkulcs.
2010. nov. 29. 17:24
6/7 anonim válasza:
Ha floydos a gitár akkor az a válasz.Mivel a floyd rose-t be kell állítani hogy milyen húr méretet támogasson.a lehangolásnál dettó.Rozsdásodás kérdés lehet hogy nagyon izzad a kezde vagy nagyon párás a levegő.Ernie ballok jók én 11-est használok és 5 hónapja fent van tökéletes állapotban
7/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem Floyd-os, amugy szerintem is az Ernie a legkitartóbb, de sajnos az is rozsdásodik nekem.
2010. dec. 19. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!