Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » SP miért szidja egyfolytában...

SP miért szidja egyfolytában Twitteren a Class. Fm-et?

Figyelt kérdés
Én sem szeretem, csak úgy kíváncsi vagyok.
2010. aug. 8. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2010. aug. 8. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert h*lye. Nem tudja h mi a jó!!!
2010. aug. 8. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:

=O szidja a Class FM-et??!!?

Én nagyon szeretem SP-t de ezek szerint nincs ízlése!Mert a Class FM-nél nem talál jobb rádiót:D

2010. aug. 8. 23:29
 4/10 A kérdező kommentje:

bemások egy párat twitteröl, amm én is birom SP-t, de a class-ot nem annyira, csak nem tudom hogy mi is baja vele, és akkor még csodálkozik ha őt is oltják.

"Tehát a ket legnagyobb problémám az országgal az h draga a parkolás,szrk az utak es h hallgathatatlan az egyik országos radio a Class.fm.:D "

"Hat öcsém. A Class.fm ma is hozza a formáját.szánalmas MINDENKI HALGASSON NEO-t es RADIO 1-et meg RISE-ot... "

[link]

ha pár napig követed akkor meglátod...am én lájkolom sp-t...csak azért ...

2010. aug. 8. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:

"Tehát a ket legnagyobb problémám az országgal az h draga a parkolás,szrk az utak es h hallgathatatlan az egyik országos radio a Class.fm.:D "

Epic fail, már számolni sem tud? Ez 3!

2010. aug. 9. 06:40
 6/10 A kérdező kommentje:
téényleg ez három:D
2010. aug. 9. 09:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerencsés, hogy csak ennyi problémája van az országgal az elkényeztetett kis köcsedéknek...

Asshole.

2010. aug. 9. 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt sajnálom, hogy egy ilyen kis takonynak a nagy büdös semmiért van fényesre csalva a p*csája. Amikor ő kritizál valamit, az számomra a legbosszantóbb, ugyanis nála nagyobb gagyi takony nincs az országban.
2010. aug. 11. 00:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Se a Rádió 1-el, se a Neo FM-mel sincs semmi bajom, de e 3 közül magasan a Class FM a legjobb. Talán azért jobb neki a Neo, mert ott néha a Magyarok 9-11-ig szombaton és vasárnap forgó műsorban hallani az ő mocsodékát, sok jó és színvonalas szám közt.
2011. aug. 24. 00:40
 10/10 anonim válasza:
Mert homár és nincs ízlése. Nemtudtad h a homároknak nincs zeneérzékük?
2012. jún. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!