Dal karácsonyra? Lent
Írd be youtube-on: Bojtorján Karácsonyi Album, ennek a számai között talán találsz olyat, ami tetszik és elő tudjátok adni egy ilyen zenekarral.
Mary's Boy - Boney M Christmas song
John Lennon and Yoko Ono - Happy Christmas (War is over)
White Christmas (nem a régi, lassú változat, bár lehet, neked tetszik az is, de mi gyorsabban énekeltük)
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (ez lehet, hogy a hangszerelés miatt nem jó nektek)
GEORGE MICHAEL - Last Christmas
Gondolom az olyanokat, mint Mennyből az angyal, Pásztorok, pásztorok, Csendes éj, Kis karácsonyi ének,Ó gyönyörű szép, titokzatos éj, ismered.
http://www.youtube.com/watch?v=9CYF4ezm-yo&feature=related
Karácsonyi dal (többek között énekli Cserháti is, az eredetit nem tudom)
Van még két zongorakíséretes szám, amiket neten nem találok, mert nem tudom a címüket. De mondom, azokban gitár nincs, csak zongora. Ha ennek ellenére érdekel, leírhatom a szövegüket, hátha megtalálod.
Több olyan számot is írtam, aminek a kísérete nem feltétlen csak gitár meg billentyűs, de talán jó így is.
Ha ezek között nem találtál semmi jót, még írhatok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!