Fiatalok! Szeretitek a Pink Floyd-ot?
Figyelt kérdés
15L vagyok, és nekem az egyik kedvencem. Nem nagyon ismerek korombelieket, akik ilyent hallgatnak...:)2010. nov. 24. 16:02
2/19 anonim válasza:
Én idősebb vagyok nálad, de szeretem. Kedvencem a The Great Gig in the Sky.
21/N
5/19 Daweee000 válasza:
Egyik kedvencem, főleg a The Wall meg a Wish You Were Here albumok. A Comfortably Numb Soloja pedig az egyik legnagyobb solo a világon. Gilmour egy zseni.
19/F
6/19 anonim válasza:
Nekem a The Piper At The Gates Of Dawn a kedvenc lemezem. (21, f)
7/19 anonim válasza:
sok más régi rockzene mellett odavagyok a floydért :)))
19f
8/19 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó, egyedül éreztem magam.:)) Nekem a High Hopes a kedvencem.
2010. nov. 25. 19:17
9/19 anonim válasza:
én is szeretem, főleg a számokat a Division Bellről. a High Hopes az egyik legjobb szerintem:) 15/f
10/19 anonim válasza:
szeretem; de nem hiszem , h. te a 15 éves fejecskéddel vgnád az egésznek a pszihedelikus élményét...kb. attól floyd a floyd...amíg nem papíroztál legalább 1szer életed folyamán, nem ugyanazt hallod...főleg a Syd Barret korszakos számokat illetően..nekem azok a kedvencek....jó meg persze az Echoes..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!