Melyik az a zenekar/előadó, akinek a zenei világa a legközelebb áll hozzátok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 13:04
3/29 A kérdező kommentje:
Nekem a Pink Folyd.
2009. jan. 12. 13:53
4/29 anonim válasza:
Linkin Park, magyarok közül a Depresszió!
5/29 anonim válasza:
Apukám is nagyon szereti a Pink Floyd-ot meg a Marillion-t , Asia-t. Nekem nagy kedvenc az Iron Maiden, régebbi Hellowen , régebbi Metallica pl master of puppets. Meg még nagyon sok, van amelyik zenekarnak egy- két száma, van amelyiknek csak 1 albuma tetszik.
6/29 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném kérni, hogy 1-2 monatban leírnátok mi fog meg abban a bizonyos zenében? és ha lehet, odaírnátok a nemeteket, életkorotokat? Köszönöm szépen.
Én amúgy nő vagyok, és 23 éves.
2009. jan. 12. 14:24
7/29 anonim válasza:
Slipknot
Bullet For My Valentine :D
Depressziót én is bírom :)
9/29 anonim válasza:
DrugZone, Depresszió, Divízió88, Linkin Park
10/29 anonim válasza:
4. Válaszoló vagyok, Maiden ben a gitár az nagyon megfog tisztára beleélem magam visz magával . Helloween nél a tempó fogott meg, meg a gitár riffek, dallamos részek . Metallica nál a keményebb (gitár) hangzás/ tempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!