Van olyan előadó (énekes, vagy zenekar) ami nem annyira népszerű, vagy ismert, Te mégis nagyon szereted?
Figyelt kérdés
Nekem Ágnes Vanilla énekesnő nagy kedvencem, és nagyon kevesen ismerik a zenéjét (jó, a Hal a tortán biztos nagyobb ismertséget hozott neki... ) Plusz: Lifehouse, Joe, Muse!2009. ápr. 7. 13:58
1/18 anonim válasza:
Tynisha Keli - ő egy fiatal amerikai rnb énekes.
Alex - ő egy fiatal román rnb, hip-hop énekes
Andra - ő egy fiatal román pop énekes
2/18 anonim válasza:
Lesbian bed death, Exilia...most csak ez a kettő jut eszembe...:P
3/18 anonim válasza:
Ensiferum, Norther, Dawnless...hirtelen ennyi
4/18 anonim válasza:
Emilie Autumn, és a Mneimc (most csak az a kettő jutott eszembe...)
5/18 anonim válasza:
Hát a Deathstars bizonyos berkekben igencsak ismert, de úgy érzem. hogy mégis érdemes ide beírni, hát még a Sonic Syndicate -et, de ha még a Nine Inch Nails is ide tartozik akkor szomorú vagyok. :) Ezek jó előadók, hallgassátok őket! :)
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, írjatok még!
2009. ápr. 7. 21:27
7/18 anonim válasza:
nirthern, emilie autumn, deathstars, nine inch nails nem ismert előadók????? ne röhögtessetek már. aki stíluson belül mozog minimum hallott már róluk, amúgy pedig rajongó. és ezért nem kell ám leszavazni. :)
synical---)imádom
9/18 anonim válasza:
Mandragora Scream, Seraphim Shock,( ezek dark-gothic-rock zenék) és egy nagyon jó arab dobos zenéjét szoktam hallgatni, ő Hossam Ramzy :)
10/18 anonim válasza:
Ismerős Arcok
Edith Piaf- ő nagyon ismert, csak a mai fiatalok nem hallhatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!