Írnátok nekem olyan szinten nyálas zenéket, hogy sírok tőle? Szerelem után vagyok szal meg lehet érteni.
Figyelt kérdés
pl children of distance,akon stb stb.... Olyan,hogy sír tőle az ember. Fontos lenne:(((2010. nov. 14. 21:48
11/15 bumbi02 válasza:
én csak normálisan megkérdeztem, nekem azé válaszolhatnál.. mert abszolut nem értem a hozzáállásodat, h ha most szakitottál akkor ha nagy kapcsolat volt sirsz eleget nyálas zenéktől, és most épp hogy nem akarnál olyanokat hallani, ha meg nem volt nagy kapcsolat és nem sirtál a szakitás miatt akkor meg teljesen fölösleges hogy egy számtól sírj. tehát nem látok logikai összefüggést a kérdésedben.
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor bocsi bumbi...
De te sem tudsz semmit én nem azt kértem,hogy köss belém csak,hogy írjratok zenét....
2010. nov. 15. 18:59
13/15 anonim válasza:
14/15 bumbi02 válasza:
akkor mesélj nekem hogy mi történt.. hátha megértem..
15/15 Colonel Reed válasza:
Régiek, de "nyálasak" és szépek:
Glenn Medeiros - Nothing's gonna change my love for you
http://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg
Bosson - One in a million
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!