Top 10 metal banda?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 14:01
1/26 anonim válasza:
1.Metallica
2.Megadeth
3.Slayer
4.Anthrax
5.Ozzy
6.Judas Priest
7.Children of Bodom
8.Kreator
9.Iron Maiden
10.Nightwish
Ac/Dc t is irnám,de az hard rock banda :)
2/26 anonim válasza:
Nem sorendben mondom amik szerintem a legjobbak közé tartoznak: Slayer, Machine Head, Anthrax, Amon Amarth, Ensiferum,Rammstein, OOMPH,Korpiklaani, System of a Down,Avenged Sevenfold...nagyon sok van
3/26 anonim válasza:
Én se sorba mondom:Slipknot,S.O.A.D,Korn,Bullet for My Valentine,Iron Maiden,Element Eighty,Depresszió....basszus több nem jut az eszembe..vagyis jut...de én inkább ezeket szeretem:)
4/26 bumbi02 válasza:
Justin bieber , sp, lola.. na jó komolyra forditva:)
amon amarth, slipknot, rammstein, oomph, black sabbath, hammerfall, metallica, megadeth.:)
5/26 anonim válasza:
Hammerfall, Sonata Arctica, Helloween, Nightwish, Sabaton, Avantasia, Rhapsody of Fire, Metallica, Babylon Whores, Astral Doors
6/26 anonim válasza:
Iron Maiden, Judas Priest, Blind Guardian, Manowar, Black Sabbath, Slayer, Pantera, Nightwish, Iced Earth
7/26 anonim válasza:
Paradise Lost, Lake of Tears, My Dying Bride, Eluveitie, Watch my Dying, Hollenthon, Pain of Salvation, Anathema, Moonspell, Tyr - éssatöbbi
8/26 anonim válasza:
az AC/DC metál banda csak van pár hard rock számuk is
9/26 anonim válasza:
1.Ensiferum
2.Korpiklaani
3.Finntroll
4.Soilwork
5.Amon Amarth
6.Opeth
7.Apocalyptica
8.Hammerfall
9.Keep Of Kalessin
10.Children Of Bodom
10/26 anonim válasza:
1. Rammstein
2. Marilyn Manson
3. Sepultura
4. Slayer
5. Fear Factory
6. Children of Bodom
7. Pantera
8. Hanzel und Gretyl
9. Metallica
10. Blut Aus Nord
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!