Szerintetek nem gáz, ha?
Figyelt kérdés
én is pop zenéket hallgatok?jó tudom,ezzel nem lenne semmi baj,de félek,hogy azt mondanák egysek,hogy én is egy kis h`ülye tini vagyok,meg ilyenek...2010. nov. 13. 12:58
1/5 anonim válasza:
fuhh nagyon gáz vagy hallod, pfff
3/5 anonim válasza:
Ugyan ez milyen kérdés?:D Én 18 éves vagyok és pop zenét hallgatok,az igényesebb fajtából :D A zene nem korhoz kötött. Ha neked ez áll a legközelebb a stílusodhoz ,akkor kit érdekel,hogy mit gondol más?:D
4/5 anonim válasza:
Hogyha itt 4 emberből 4 azt írja hogy gáz akkor nem fogsz hallgatni többé pop zenét?? Ha meg azért nem hallgatsz mert azt hiszed hogy hülye tininek fognak nézni akkor az is vagy. A kérdésből ítélve.
5/5 A kérdező kommentje:
még hallgatnék,persze.:D
csak annyit hallottam már: hogy jajj a tinédzsereknek nincs stílusuk,nem tudják mi az a zene,csak ezt a hülye pop zenét hallgatják...stb..
2010. nov. 13. 14:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!