Valaki emlékszik egy AOT (Attack on Titan) hungarian coverre?
Ez egy elég régi cover én régen sokat hallgatam youtuben de mára vagy le törölték vagy priváttá tették. Abban szeretnék segítséget kérni hátha valaki emlékiszek még rá vagy meg van neki az egészítse ki a szöveget így hangzott a cover:
Elszerettem volna hinni, hogy a pokolnak itt vége ennyi, de egy újabb katasztrófa hirtelen jött el.
Ajtóinkon betörni nem fogják még abbahagyni, az újabb pokol úgy kísért most, mint egy rémálom.
Te, aki oldaladon harcoltál, jöjj velem és győzzük le az ellenségeink!
Emlékezz vissza még egyszer arra a napra, szemeink tükrére szívünk hangja.
Itt vagy az az 1-2 sor amit nem tudok.
Kész vagyok az életem is feláldozni, még a lelkem is odaadni.
Szenteld magad hát, add magad!
Szenteld a szíved a harcnak.
Saját kezeddel törj utat egy békés jövő felé.
(Ha valami eltérés vagy a coverhez képes sajnálom ezt fejből irtam le.)
KB 7 opening van és ending is, jó lenne ha leírnád hogy melyik opening vagy ending volt feldolgozva.
A legnépszerűbb magyar feldolgozásokat GGERY csinálta.
Meghallgattam minden feldolgozását ami elérhető jelenleg de nem találtam egyezést.
Sőt hasonloságot se.
Ahogy olvastam valamiért a sasageyo jutott eszembe így elkezdtem sasayego feldolgozásokat keresni de nem találtam.
A szöveg stílusáról kicsit Néma Hangzavar vibeom lett.
De ők nem csináltak sasageyo feldolgozást.
Sőt egyáltalán nem csináltak anime covert így meglepődnék ha kiderülne hogy az öviék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!