Megérdemelten esett ki a Megasztárból Szeleczky Dávid?
2010. nov. 12. 23:27
1/9 anonim válasza:
jó hangja van neki is, de a bennmaradottak közül szerintem ő volt a leggyengébb..
2/9 anonim válasza:
szerintem igen
már alig vártam, hogy kiessen
3/9 anonim válasza:
Én sem szerettem. Egyszer sem énekelt jól. Alapjáraton kedves, értelmes gyereknek látszik, de ez most nem erről szól. Állandóan kibúvókat keresett, hogy miért is énekelt rosszul (megfázás, mutálás, most a betegség), ez nagyon idegesített. Lehet, hogy nem az ő hibája, de ha nem tud teljesíteni menjen haza. Végre ment is. Felháborító volt, hogy állandóan tovább jutott.
4/9 anonim válasza:
Egyet kell értenem az előttem szólókkal :) Ő volt a leggyengébb,bár én jobban örültem volna ha Yvette vagy Kállay esnek ki. Kállaynak semmi hangja,nem értem mit keres ott. Ez énekverseny ugyan,de tény hogy az is számít hogy valaki szerethető legyen.
5/9 anonim válasza:
Dávíííííd (LL) :'''''''''''''''''''''''''''''''''(
Soha többé nem nézek tehetségkutatókat!:(
6/9 anonim válasza:
Abszolút. Neki már nem kellett volna idáig eljutnia, nem volt rossz hangja, de semmi nagy durranás. Olyan volt mint más olyan ember aki tud énekelni. Csak hát a tinilányok többségének bejön egy fiatal srác, átlagos hanggal. Csak valamennyire helyes legyen. Ezért jó a Mega, az X-ben csak ilyenek vannak...tisztelet a kivételnek. Mostmár nagyjából jó a mezőny.
7/9 anonim válasza:
Mi az,h Kállaynak semmi hangja?!Süketek minek néznek Megasztárt?:D
8/9 anonim válasza:
Köszi ,a hallásom rendben van :) Úgy nyávog mint akinek húzzák a farkát.:) Ha szerinted ez jó,akkor javaslom hallgass meg valakit akinek tényleg van hangja és akkor majd lesz összehasonlítási alapod,mert ezek szerint még nem hallottál igazi énekest.;)
9/9 anonim válasza:
Nem. Semmivel nem rosszabb, mint a többiek, a közös számokban pl. sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint Kállay-Saunders vagy Kökény. A zsűri rászállt, és elhitette sokakkal, hogy ő nem idevaló. Pedig ami nála a mutálós, hamiskás hang, az Kállaynál a nyávogós hangszín, Kökénynél a vendéglátós stílus, Reninél az érzelemmentes erőlködés. Yvette, Giorgio és Melinda tényleg jobbak, mint Dávid. A kiesettek közül pedig Radics Gigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!