Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Láttátok Katy Perry új klipjét?

Láttátok Katy Perry új klipjét?

Figyelt kérdés
Engem felháborít az hogy két fiú csókolózik. Mért kell már a klippekben is ezt látni. A klippben azért van benne hogy fogadjuk el őket is. De szerintem ez nem így működik.
2010. nov. 12. 16:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na végre! Már teljesen elszomorodtam hogy ilyen világban kell élni ahol minden ember birka módjára követi a "divatot". Örülök hogy vannak még józan eszű emberek!
2010. nov. 16. 09:21
 12/17 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

te nagyon hülye vagy.

Semmi probléma a melegekkel, a felvonulásukat én se díjazom, de ha ki akarják mutatni az érzelmeiket, tegyék! engem sokkal jobban zavar amikor egy(szted) "normális" párocska BKV-n 10 percen keresztül csak cuppog a fülembe annyira nem tudnak leállni.

Az meg h a gyerekem ebbe nő fel, minimálisan se zavar. A melegség NEM erkölcsi kérdés és a gyerekem nyugodtan vegye természetesnek h vannak más emberek is. Megnyugtatlak, ETTŐL nem lesz búza.

2010. nov. 21. 21:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves jelzőt! Én nem sértegetek senkit, te se tedd! Mint mondtam nem a melegekkel van problémám, hanem a megnyilvánulásaikkal, és hogy főként a média ennyire beleviszi a mindennapjainkba.
2010. nov. 22. 12:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, és szerintem jó ötlet volt, hogy beletették a melegeket.. : ) Ráfért erre a sok magyar homofóbra. Előbb-utóbb elkell fogadtani ezt az emberekkel...
2010. nov. 24. 21:43
 15/17 anonim válasza:
kedves kérdező! teljesen igazad van engem is felháborított.!! !!.felháborító h a klippekben is már a melegséget reklámozzák..Amikor láttam azt a rész egyszerűen felfordult a gyomrom..és lehet h sokan azt mondják h a melegsé természetes de én nem értek vele egyet ennyi
2010. nov. 28. 14:19
 16/17 Cirmos kandúr válasza:
Én is egyetértek a kérdezővel, az hogy valaki meleg nem tehet róla, de nem kéne mutogatni, mintha olyan természetes dolog lenne, a trágár szavakat használók pedig magukat alacsonyítják.
2010. dec. 2. 16:07
 17/17 The Youngest Zombie ***** válasza:
0%

Amúgy nem természetes dolog, mivel nem születik gyerek egy meleg párkapcsolatból, ergo két azonos nemű egyed nem képes a szaporodásra. Ettől függetlenül tisztában vagyok azzal, hogy aki tényleg (nem csak divatból) meleg, az nem tehet róla, és ugyanolyan emberként kell kezelni, mint egy heterot, de a kérdezővel is egyetértek. Ez olyan, mint egy felvonulás. Nem kéne úgy reklámozni/mutogatni őket, mintha az ő szexuális beállítottságuk lenne a normális.

Most pedig nyugodtan lepontozhat az összes szövegértelmezésre képtelen emberke, aki még mindig úgy gondolja, hogy homofóbok vagyunk.

2010. dec. 18. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!