Láttátok Katy Perry új klipjét?
kedves kérdező!
te nagyon hülye vagy.
Semmi probléma a melegekkel, a felvonulásukat én se díjazom, de ha ki akarják mutatni az érzelmeiket, tegyék! engem sokkal jobban zavar amikor egy(szted) "normális" párocska BKV-n 10 percen keresztül csak cuppog a fülembe annyira nem tudnak leállni.
Az meg h a gyerekem ebbe nő fel, minimálisan se zavar. A melegség NEM erkölcsi kérdés és a gyerekem nyugodtan vegye természetesnek h vannak más emberek is. Megnyugtatlak, ETTŐL nem lesz búza.
Amúgy nem természetes dolog, mivel nem születik gyerek egy meleg párkapcsolatból, ergo két azonos nemű egyed nem képes a szaporodásra. Ettől függetlenül tisztában vagyok azzal, hogy aki tényleg (nem csak divatból) meleg, az nem tehet róla, és ugyanolyan emberként kell kezelni, mint egy heterot, de a kérdezővel is egyetértek. Ez olyan, mint egy felvonulás. Nem kéne úgy reklámozni/mutogatni őket, mintha az ő szexuális beállítottságuk lenne a normális.
Most pedig nyugodtan lepontozhat az összes szövegértelmezésre képtelen emberke, aki még mindig úgy gondolja, hogy homofóbok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!