Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Láttátok Katy Perry új klipjét?

Láttátok Katy Perry új klipjét?

Figyelt kérdés
Engem felháborít az hogy két fiú csókolózik. Mért kell már a klippekben is ezt látni. A klippben azért van benne hogy fogadjuk el őket is. De szerintem ez nem így működik.
2010. nov. 12. 16:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

nekem nagyon nem tetszik a zene

kár h ilyen szar lett

jobbra számítotam

2010. nov. 12. 17:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik a zene. Klip is jó lett! Na és ha 2 fiú csókolózik? Mivan akkor? Egyik kedvenc sorozatom a Fiúk a klubból szúval engem nem zavar.
2010. nov. 12. 17:44
 3/17 A kérdező kommentje:
A zene nekem is tetszik, de szerintem nem kellene melegeknek is szerepelni benne. Nehogymár ez olyan természetes dolog legyen!
2010. nov. 12. 18:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "nehogy már ez ilyen természetes dolog legyen"? Véleményem szerint mindenkinek a szíve joga, hogy úgymond milyen beállítottságú.
2010. nov. 12. 18:42
 5/17 A kérdező kommentje:
de ezt nem kell mutogatni. Ilyen pl. a felvonulás is. Persze mindenki olyan amilyen ,nem tehet róla, ha meleg. De nem kell mutogatni őket.
2010. nov. 12. 20:08
 6/17 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik a szám! a klipp a klip is tetszik bár kicsit jobbra számítottam de a vége sztem nagyon jooh! ja és szerintem sincs semmi gond azzal hogy beleraktak melegeket is... ez egy TERMÉSZETES dolog... el kell fogadni ENNYI
2010. nov. 13. 09:20
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor csak fogadjátok el, majd a gyerekeinknek ebbe kell felnőni, nekik már ez egy TERMÉSZETES dolog lesz. Ez a világ már nagyon el van ferdítve. Erkölcsök nuku. Dehát ide vezet ez a nagy liberalizmus.
2010. nov. 13. 09:34
 8/17 anonim ***** válasza:
GYŰLÖLÖM AZ ILYEN MOCSKOS HOMOFÓBOKAT, MINT TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 13. 16:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Én nem gyűlölöm a melegeket, csak nem értek egyet azzal hogy ez ennyire természetes legyen.
2010. nov. 13. 16:21
 10/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Teljesen eggyetértek veled. Otthon bárki azt csinál amit akar de nem kéne mindenütt ezt mutogatni hogy: "sálálálálá én homokos vagyok és azonos neműekkel csókolózom mert ez menő"

Egyébként nem tudom hogy arról hallottak e a kedves liberális mindenkit befogadó válaszolók hogy amióta a melegeket a TV-ben mutogatják azóta megnőtt a homokosok száma... Meg csináltak egy olyan tesztet is hogy három magát melegnek valló embernek megvizsgálták a génjeit ( tudjátok ha valaki meleg akkor azt a génjeiből mert lehet állapítani ) és háromból egy embernek voltak tényleg olyanok a gének hogy ő meleg volt a másik kettő meg csak bebeszélte magának!

Erről ennyit, és most menjünk és fogadjunk be egy 600 fős cigánycsaládot a tolerancia jeléül...

2010. nov. 15. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!