Láttátok Katy Perry új klipjét?
nekem nagyon nem tetszik a zene
kár h ilyen szar lett
jobbra számítotam
2010. nov. 12. 17:05
Nekem nagyon tetszik a zene. Klip is jó lett! Na és ha 2 fiú csókolózik? Mivan akkor? Egyik kedvenc sorozatom a Fiúk a klubból szúval engem nem zavar.
2010. nov. 12. 17:44
3/17 A kérdező kommentje:
A zene nekem is tetszik, de szerintem nem kellene melegeknek is szerepelni benne. Nehogymár ez olyan természetes dolog legyen!
Mi az, hogy "nehogy már ez ilyen természetes dolog legyen"? Véleményem szerint mindenkinek a szíve joga, hogy úgymond milyen beállítottságú.
2010. nov. 12. 18:42
5/17 A kérdező kommentje:
de ezt nem kell mutogatni. Ilyen pl. a felvonulás is. Persze mindenki olyan amilyen ,nem tehet róla, ha meleg. De nem kell mutogatni őket.
6/17 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik a szám! a klipp a klip is tetszik bár kicsit jobbra számítottam de a vége sztem nagyon jooh! ja és szerintem sincs semmi gond azzal hogy beleraktak melegeket is... ez egy TERMÉSZETES dolog... el kell fogadni ENNYI
2010. nov. 13. 09:20
7/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor csak fogadjátok el, majd a gyerekeinknek ebbe kell felnőni, nekik már ez egy TERMÉSZETES dolog lesz. Ez a világ már nagyon el van ferdítve. Erkölcsök nuku. Dehát ide vezet ez a nagy liberalizmus.
GYŰLÖLÖM AZ ILYEN MOCSKOS HOMOFÓBOKAT, MINT TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 13. 16:06
9/17 A kérdező kommentje:
Én nem gyűlölöm a melegeket, csak nem értek egyet azzal hogy ez ennyire természetes legyen.
Kedves Kérdező!
Teljesen eggyetértek veled. Otthon bárki azt csinál amit akar de nem kéne mindenütt ezt mutogatni hogy: "sálálálálá én homokos vagyok és azonos neműekkel csókolózom mert ez menő"
Egyébként nem tudom hogy arról hallottak e a kedves liberális mindenkit befogadó válaszolók hogy amióta a melegeket a TV-ben mutogatják azóta megnőtt a homokosok száma... Meg csináltak egy olyan tesztet is hogy három magát melegnek valló embernek megvizsgálták a génjeit ( tudjátok ha valaki meleg akkor azt a génjeiből mert lehet állapítani ) és háromból egy embernek voltak tényleg olyanok a gének hogy ő meleg volt a másik kettő meg csak bebeszélte magának!
Erről ennyit, és most menjünk és fogadjunk be egy 600 fős cigánycsaládot a tolerancia jeléül...
2010. nov. 15. 21:59
Kapcsolódó kérdések: