Melyik lenne a jobb gitár? Cort G250SE, vagy Ibanez GRG140?
Figyelt kérdés
Gitár oktatáshoz használnám, főleg könnyebb rock zenékhez. Még azt is megkérdezném, hogy ilyen árkategóriájú gitárral szerintetek nem fognak komolyan venni?márc. 21. 18:36
1/5 anonim 

válasza:

Jól értem, hogy az kérdés, komolyantalannak tart-e majd valaki, aki egyébként úgy akar megtanulni, hogy saját gitárja sincs?
2/5 A kérdező kommentje:
Ez a kettő közül szeretném megvenni az egyiket és azt vinném magammal, azon tanítanék. A tanulóknak rendelkezniük kell saját gitárral.
márc. 21. 20:15
3/5 anonim 

válasza:

Ez két nagyon hasonló gitár. Egyedül az döntheti el, ha elmész egy hangszerboltba és kipróbálod mindkettőt.
4/5 anonim 

válasza:

Belépő kategória mindkettő. Azt is kalkuláld be hogy minimum 20-30 elmegy arra hogy egy hangszerész használható hangszert csináljon belőle. Amúgy rendben vannak. Rohangászós gitárnak tökéletes mindkettő, de egy hangszerüzletben tapogasd meg őket aztàn onlibe megrendeled ott ahol épp a legolcsóbb.
5/5 csaba811 

válasza:

Ezen a szinten az Ibanez talán egy hangyányit jobb de a belépő gitároknál nagy a szórás, két egyforma típus között is lehetnek észrevehető különbségek. Én is azt javaslom mint az előttem szólók, hogy ha lehetőséged van akkor próbáld ki mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!